12 Ara 2012 #11 C cagatay16 VIP Üye 16-Bursa Katılım 12 Ara 2010 Mesajlar 6,493 Tepkime puanı 2,254 Puanları 113 Yaş 34 Siteyi ziyaret et bana - etki ediyor diesel olduklarınadan kalorifer ısınmıyor bir türlü keşke uzaktan çalıştırma özelliği olsa
bana - etki ediyor diesel olduklarınadan kalorifer ısınmıyor bir türlü keşke uzaktan çalıştırma özelliği olsa
13 Ara 2012 #12 haydut25 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Kas 2009 Mesajlar 2,235 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 46 Siteyi ziyaret et cagatay16' Alıntı: bana - etki ediyor diesel olduklarınadan kalorifer ısınmıyor bir türlü keşke uzaktan çalıştırma özelliği olsa Genişletmek için tıkla ... Bazı alarmlarda var.Hatta bir minibüste gördüm.Adam akşam boşta bırakıyo sabah evden çalıştırıyo o kahvaltı ederken araba ısınıyo
cagatay16' Alıntı: bana - etki ediyor diesel olduklarınadan kalorifer ısınmıyor bir türlü keşke uzaktan çalıştırma özelliği olsa Genişletmek için tıkla ... Bazı alarmlarda var.Hatta bir minibüste gördüm.Adam akşam boşta bırakıyo sabah evden çalıştırıyo o kahvaltı ederken araba ısınıyo