Pert olan aracimin yerine gelen yeni aracim..!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan prens2381
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle... Kasko aracınızın bedelini ödedikten sonra yeni araç için kaskoda fiyatı çok yükseldimi peki... Kaskoda hasarsızlıktan yememek için kimimiz sanayi yollarını aşındırıyoruz bu tür bi durumda nasıl oluyor...
hemen hemen yarı yarıya fark var. ben bu arabamı kasko fiyat meblağının yüksek çıkması nedeni ile kendi üzerime yapamadım. babamın adına yaptım ruhsatı..!

tüm herkese teşekkür ederim..!

foto :)

emrah abi seni mi kıracam, yıkatmadan yarın resimleri çekip atarım. gerçi artık hatay - dörtyolda görev yapıyorum. buranında maşallahı var. yagmur eksik olmuyor. yıkamanında bir anlamı olmuyor :)

hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim.

hocam poliçede gözüken kasko tutarı ne kadardı kasko size ne kadar para verdi öğrenebilirmiyim yada isterseniz özel mesaj olarak atarsınız paylaşmak isterseniz.teşekkür ederim.

emrah abi seni mi kıracam, yıkatmadan yarın resimleri çekip atarım. gerçi artık hatay - dörtyolda görev yapıyorum. buranında maşallahı var. yagmur eksik olmuyor. yıkamanında bir anlamı olmuyor :)

Fatih cim demek Hatay Dörtyola geldin vallahi cok sevindim.oralar bizim topraklar yahu bende Toprakkaleliyim 30 km kadar uzakliktyiz..gelince mutlaka görüsürüz.Iskenderunda bir künefe ye benim yerime özledim vallahi..

Hayırlı olsun sedancılar sayfasına bekleriz...

Allah baska kaza yasatmasın hayırlı olsun :)

hocam poliçede gözüken kasko tutarı ne kadardı kasko size ne kadar para verdi öğrenebilirmiyim yada isterseniz özel mesaj olarak atarsınız paylaşmak isterseniz.teşekkür ederim.
poliçe tutarı 26.800 tl idi. ödediği ise 24.000tl :)

Geri