Petrol Ofisi Reklamı'nda Neden Opel Kullanıldı?

Diğer arabaların Opel olması güzel bir ayrıntı ama yabanın çekerek getirdiği haşat olmuş arabanın vw olması daha güzel bir ayrıntı nedense orada da bir gönderme var gibi :D

güzel bi bilgi teşekkrler

po nun yağ kalitesi nedir şüpheli hakkında da olumlu yazılar okumadım diğer sitelerde özellikle arabama yağ araştırırken po nun adı bile sıralamalarda listelerde geçmiyordu..
po nun akaryakıtıda o kadar kaliteli değil buda bilinen bir gerçek

Akaryakıtı gayet iyidir

Akaryakıtı gayet iyidir

herhalde po nun ortağı yada sahibisin bu kadar kesin ve kati konuşduğuna göre :D :D .. şikayetimvar.com a gir bir bak orda shell den 300 kişi şikayetçiyse 300 kişinin 250 sinin şikayeti card puanları pompacının kötü davranması v.b gibi akaryakıtla ilgili olmayan şikayetlerdir po ya şikayetlere gir bir bak 130 tane falandır ama 100 tanesi akaryakıttan aracı bozulan kirli benzin pis lpg sulu mazot almış araçları çekişden düşmüş yada araçları arızalar vermiş insanlardır..
po kesinlikle son tercihimdir hiç shell bp opet bulamassam ancak po ya girerim..

Diğer arabaların Opel olması güzel bir ayrıntı ama yabanın çekerek getirdiği haşat olmuş arabanın vw olması daha güzel bir ayrıntı nedense orada da bir gönderme var gibi :D

Evet olabilir...

gönderme olabilir evet ,ama ne gönderirse göndersin vw. kalitesini bilen biliyor zaten ;)vw. bu tür şeyleri galiye almaz bile;):rolleyes:
çünkü vw. artık aşmış durumda kolay kolayda imajını kaybetmez (benim düşüncem)

niye ki bence tam aksine o yaşdaki eski püskü araç yaban hanzosuna ( karakter icabı dedim oyuncuya hanzo demedim ) dayanmışsa :D bence fazlasıyla dayanıklı ve kaliteli bir araç demekdir altı üstü yakıtı bitmiş .. :D

gönderme olabilir evet ,ama ne gönderirse göndersin vw. kalitesini bilen biliyor zaten ;)vw. bu tür şeyleri galiye almaz bile;):rolleyes:
çünkü vw. artık aşmış durumda kolay kolayda imajını kaybetmez (benim düşüncem)

Opel Kalitesini de bilen biliyor opelde aşmış oda imajını kaybetmez en büyük opel.... Ne olacak şimdi ;)

VW mi aşmış ? LOL. Neyle aşmış? Deli gibi para isteyip de hala alaşım jant koymadığı Polo'su , tipsizin önde gideni Golf'ü , tüm konsolları birbirinin aynısı araçlar ile mi :P Veya cam tavan olduğu halde , tavanı açılmayan , arka koltukta sadece minyatür insanların oturabileceği Sciroccosu ile ? :P

Son düzenleme:
çok doğru uazmışsın ewet sebeb bu

Geri