Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
milliyetçi düşünceleri bir kenara atarsak,peugeot'ların yürüyen aksamları dayanıksız ve gürültülü oluyor genelde...Tecrübeli kişilerden kimle konuştuysam da aşagı yukarı aynı cevabı verdiler hep
aynı duyumlari bende almıştım, yeni astra almadan once acaba 307 olabilirmi diye düşünmüştüm ama iyiki sadece düşünmekle kalmişim Opel'in sağlamliğinin yarısının onda olduguna inanmiyorum.
bence beş para etmez fransız arabaları.sağlamlık konusunda opelle yarışamaz bence.çok nazik araçlar.motor ömrü çok kısa.ayrıca parça çok pahalı opele göre.
bence donanım fiyat ve yol tutuş olarak ideal bi araç. Tek sorunu biraz yol gürültüsü alması arka taraf için söylüyorum tabi. ama iç mekan genişliği şekli bence çok hoş. temizini çok aradım ama bulamadım ve astra aldım mecburen....
hiç güzel bir araba değil. süspansiyon çok kötü. ufak bir cukura bile girdiginiz zaman öyle bir vuruyorki arka taraf cok sert bi şekilde hissediyorsun. arka koltukta geçiş yapmak cok zor.ayagın sıkışıp kalıyor. elektronik arızaları fazla. en fazla sinyal kolu arızası göze batıyor. hemen hemen herkezde oluyor. ama modifiye cok yakışıyor arabaya