Philips CAR 400 AUX Girişi Yapma (resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bilsisco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teybi söktüm parçaladım aux girişinin deliğini açtım oturttum tam sıcak silikonun fişini takıp silikonun ısınmasını beklerken bir şeyden söktüğüm aux girişinin normal aux girişi olmadığı daha uzun bişiyin takılabileceği bir parça olduğunu gördüğümde yaşadığım dramı beyaz perdeye döksem izlenme rekorları kırarım gibime geliyor :( off of şans yok..
:maden:

evet sonunda yaptım ve çalıştırdım çalıştı çalışmasınada ses kalitesi çok düşük ben önceden kasetten aux çıkışı alıp müzikçalar kullanıyordum onu deneyince ses çok yüksek çıkıyor yeni yaptığım aux u bağlayınca ses düşük çıkıyor

birde en önemlisi şu kasetçalar motoru çalışmadan kasetten okuyanı yada bunu aktif edemezmiyim??

Son düzenleme:
Merhaba bu resimlere ihtiyacım var bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı bende car 400 var aux girişi yapmayı çok istiyorum ama resimler silinmiş yardıma ihtiyacım var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese iyi akşamlar benim aracım da aynı fakat 2004 model diye galiba teypleri farklı benimkisi siemens vdo cdr 500 onda kaset olayı yok cd var ve cd okutucum da bozuk zaten onun dışında nasıl bir yol izleyebilirim? Özel mesaj olarak da yazabilirsiniz.

Alıntıdan faydalanılmıştır, aux teyp üzerinde. Cengiz abiye teşekkürler
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=28476

Teybi sökdükten sonra herşey el becerisine bakıyor
Uğraştırıcı ama resimlerden faydalanıp yapılabilir.
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

-------------------------------------------------------------------------
Dikkat: Bu arada teybi söküp taktığınızda sizden CODE isteyecek.
Kodu bilmiyorsanız aracın sahibinden yada alındığı servisten öğrenin.
------
CODE GİRME:
1.
Kontak açıkhalde AS tuşuna basılı tutarken radyoyu açın.

2.CODE yazısı çıktığında 4 haneli kodunuzu 1e basarak binleri, 2ye basarak yüzleri, 3e basarak onları ve 4e basarakta birler hanesini girin
örnek: kodunuz 3591 ise;
1e 3 defa,
2ye 5 defa,
3e 9 defa,
4e 1 defa basarak girdik

3.AS tuşuna teyp açılana kadar basılı tutun, bu kadar.
-----------
CODE AKTİF-PASİF YAPMA
-Teybiniz çalışıyorken kapatın ve CODE GİRME'yi aynen yaptığınızda artık kod istemeyecek pasif durumdadır. Birdaha yaptığınızda ise aktif oluyor.
Aux modül taksak olur mu

Geri