philips diamond vision h7

Ynt: philips diamond vision h7

Bu arada bulursam osram cool blue 4300k alıp bir de onu deneyecegım 4300k da beyaz ama 5000k'lardan aydınlatması daha iyi  ya da phılıphs crystal visiıon o da 4300k

spitemre link' Alıntı:
Hayırlı olsun kardesım cok yakısacak emın ol hatta daha once neye taktırmamamısm dıyeceksın
Sağolasın kardeşim yahu istiyoruz da işte bazen bilmemezlik bazende ya arıza ışığı vs yakarsa diye tedirginlik pazartesi fotoları paylaşırım  ;)

UnStabLe link' Alıntı:
Sağolasın kardeşim yahu istiyoruz da işte bazen bilmemezlik bazende ya arıza ışığı vs yakarsa diye tedirginlik pazartesi fotoları paylaşırım  ;)

Arıza falan yakmaz bıldgın ampul bu yaa bundan once orjınalı neyse buda o sadece rengı beyaz cektıgı guc vs aynı

Ahmet hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Uygulatınca tecrübeni aktarmayı unutma, zaten yetişemedim sana  walll

spitemre link' Alıntı:
Arıza falan yakmaz bıldgın ampul bu yaa bundan once orjınalı neyse buda o sadece rengı beyaz cektıgı guc vs aynı
Eyvallah  :)
Aydn link' Alıntı:
Ahmet hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Uygulatınca tecrübeni aktarmayı unutma, zaten yetişemedim sana  walll
Kardeş kusura bakma ama yırttım bi taraflarımı.. Ampülleri aldık ucuza ama kargo 13 tl bahsettim mi sana bilmiyorum yarın nöbet pazartesi inş taktırayım sana dönerim tmm burdan takip et beni aydın başkan  :D :D

Ahmet anlamadım kardeşim kargo nasıl 13 TL olur  032questn Sahibinden'den alalım demiştik yurtdışıdan mı aldın naptın  011zaa

Aydn link' Alıntı:
Ahmet anlamadım kardeşim kargo nasıl 13 TL olur  032questn Sahibinden'den alalım demiştik yurtdışıdan mı aldın naptın  011zaa
Kardeş aldık işte sahibinden sana söylediğim yerden aldım dönmedim de kargo kaçtı biraz bana bide sen dalga geçme bak  :D
Sayın Ahmet Altınbaş,

Sahibinden.com üzerinde bulunan 143761070 numaralı H7 PHİLİPS DİAMOND VİSİON 5000K H7 başlıklı ilanla ilgili olarak isikotomotiv34Cebinden Onaylı kullanıcı adlı üyemiz size mesaj gönderdi.

Merhaba Kargoda 100 taneden bir tanesinde böyle sorun çıkıyor gözden kaçıyor acentedeki elemanlar değişiyor.Normal fiyattan yazıyor.Bu hata için kargo adına özür dileriz. Işık Otomotiv
al paşam bu da elemanların gönderdiği son mesaj verdik artık parayı bide adamlar normal teslimat yapmışlar adresten alma da değil direk 12 fatura 1 lira da bişey parası
amma 3 ün 5 in lafını yaptım bea ama kafam bozuldu abi bide ayın 14 ü olduğunu düşünürsek önemli bir miktar 13 tl 005hihih

Kardeşim ben sana mesajda niye haftasonu alacam dedim sanıyorsun, benim için ayın başı 15'idir  011zaa
Neyse üç kuruş fazla olsun Philips olsun, kuruttun zaten ürünü ben nerden alacam bilmiyorum  005hihih

Aydn link' Alıntı:
Kardeşim ben sana mesajda niye haftasonu alacam dedim sanıyorsun, benim için ayın başı 15'idir  011zaa
Neyse üç kuruş fazla olsun Philips olsun, kuruttun zaten ürünü ben nerden alacam bilmiyorum  005hihih
zaten saçmalık bu 14 şubat işi hayır bide 14 anasını neden 15 veya 16 değil demi yemin ediyorum hatunun yanında bizim teri ta kıçımız dan  atmamız için çıkarılmış bi saçmalık sevgililer günü  005hihih
Pazartesi resimlerden sonra link atarım ben sana akşama doğru hatta elemanlarla bir konuşayım sana dönerim tekrar..

Tamam kardeşim bekliyorum. 14 şubat olayına gelince; artık yapacak birşey yok bu günün ortaya çıktığı tarihteki hödük hemcinslerimiz hesap etmemiş hiçbirşeyi o an şevke kapılmışlar  005hihih

Geri