philips diamond vision h7

Ynt: philips diamond vision h7

Aydn link' Alıntı:
Montajı bizim yapabileceğimiz basitlikte mi peki?

El yatkınlığına ve elin büyüklüğüne bakar. El büyükse sağ taraf için hava filtresini sökmek gerekebiliyor. Serviste tanıdık varsa ücretsiz hallederler.

Yok ben kendim uğraşmak istiyorum dersen illaki yaparsın, kitapçıkta da vardı sanırım...

ben birkaç aydır hem uzunları hem de kısaları diamond vision kullanıyorum..Evet görüş biraz değişti ama ledli kedi gözleri ile beraber gayet güzel görünüyor...Montajınıda kendim yaptım..Biraz zorlandım ama sıkıntı çıkmadı.

Yok üstat el yatkınlığı neyse de el büyük valla boy zaten 1,86 el fırıncı küreği gibi en iyisi servise rica etmek  005hihih

REC link' Alıntı:
Yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum Philips Diamond vision'u. Gayet memnunum... Xenon kadar aydınlatmıyor ama Xenon'dan kat be kat güzel görünüyor.

Sislerde de photon var (Philips'in ürünü) ve ikisi renk olarak tam uyum sağlıyor. Sislere de uygulanacaksa farklı markalarda bu uyum nasıl olur bilmiyorum. Ha bir de her markanın sisler için (H10) ampulü yok onu da belirteyim. Sisler de düşünülürse Philips güzel seçim olur.

Aynı üründen ben de kullanıyorum ve gayet memnunum, akşam üzeri hafif karanlıkta ve yağışlı havalarda biraz kısık kalabiliyor ama onun dışında çok güzel. Renk olarak da tatmin edici performans olarak da, 1 yıla yakın bir zamandır hiç sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim.

Ynt:

Bende Philips Diamond kullaniyorm. Sorunsuz sikintisiz. Ama uzunlarida beyaz yapmak istiyorm. Onun icinde mi ayni H7 alcaz. Yoksa farkli mi?

ouzhn06 link' Alıntı:
Bende Philips Diamond kullaniyorm. Sorunsuz sikintisiz. Ama uzunlarida beyaz yapmak istiyorm. Onun icinde mi ayni H7 alcaz. Yoksa farkli mi?

aynı h7 yine

Uzunlari neden degistiriyorsunuz normal farlar yanarken sadece kisalar yanmiyor mu goruntu olarak herek var miki hem yagmurda falan sikinti olursa uzunlar kullanilabilir.

Ynt:

dreamofice link' Alıntı:
Uzunlari neden degistiriyorsunuz normal farlar yanarken sadece kisalar yanmiyor mu goruntu olarak herek var miki hem yagmurda falan sikinti olursa uzunlar kullanilabilir.
abi valla ben beyazlarda cok siyah asfalt haric sıkıntı yasamadim. Uzunlarda sari o kadar gozume hos gelmiyor. :)

kenangokhan link' Alıntı:
Aynı üründen ben de kullanıyorum ve gayet memnunum, akşam üzeri hafif karanlıkta ve yağışlı havalarda biraz kısık kalabiliyor ama onun dışında çok güzel. Renk olarak da tatmin edici performans olarak da, 1 yıla yakın bir zamandır hiç sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim.
gokhan banada tavsıye edıyormusun :)

Ynt:

ouzhn06 link' Alıntı:
abi valla ben beyazlarda cok siyah asfalt haric sıkıntı yasamadim. Uzunlarda sari o kadar gozume hos gelmiyor. :)

Arastiriyorum bulsam alicam bugun internetten alisveris yapmadigim icin bulmak zor yok hic bir yerde.

Geri