Philips xenon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mcangar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Philips xenon

hayırlı olsun test yapmısınız sıkıntı yoksa sıkıntıda yoktur :). trafıkte her xenonlu rahatsız etmıyor yanı merceksız olanlar ıllakı ısıgı dagıtıyor ama bazı araclar var gercekten goz bozar işte öyle birine bizim komşu şirket arabasıyla patlatmış . aracı hasar olan arkdas heralde xenonlarını çıkarmıştır :)

mcangar link' Alıntı:
h11 olması lazım sislerin.
h10 muş dün sislere xenon taktırdım

Sis olmadan sis farı açanın.....Artık bırakıyorum arkamdaki geçsin peşine bende açıyorum onu takip ediyorum uzun+sis :)

Dün akşam trafikte merceksiz xenon astra j gördüm önce karsimdan geldi sonra u dönüşü yapıp arkamdan geldi ya kaliteli xenon kullanmış ya ayar yaptirmis hiç rahatsız etmiyordu durdurup soracaktım beni solladı bastı gitti.

firstemperor link' Alıntı:
Dün akşam trafikte merceksiz xenon astra j gördüm önce karsimdan geldi sonra u dönüşü yapıp arkamdan geldi ya kaliteli xenon kullanmış ya ayar yaptirmis hiç rahatsız etmiyordu durdurup soracaktım beni solladı bastı gitti.
o u donuşunun sebebı senı gorup senınle kapışmak ıstemıştır ama sen anlamamışın  :) ben olsam kesın takılrdım sırf o far yuzunden

CALİBRA BG link' Alıntı:
o u donuşunun sebebı senı gorup senınle kapışmak ıstemıştır ama sen anlamamışın  :) ben olsam kesın takılrdım sırf o far yuzunden
ևok sıkışmadığım sürece öyle aksiyonlara girmiyorum ayrıca arkasında Turbo yazıyordu artık kaçlıksa değmez yani bastığıma  general_hoho

ևok sıkışmadığım sürece öyle aksiyonlara girmiyorum ayrıca arkasında Turbo yazıyordu artık kaçlıksa değmez yani bastığıma  general_hoho
can sen bu saatlerde arabayı yakamıcakmıydın ona gore akşama fotoları ısterız yakın plandan shark lı olanından  :) gokhan geldımı yanına hem beraber cekersınız fotoları

Hemen Turbo yazısı alıp yapıştırıyorum arkaya  :D :)

Geri