Ynt: Piano Black Kapı Direkleri?
mert kardeşim herkez sabırsızlıkla seni bekliyor bende dahil bu uygulama gercekten 10 numara olacak
mert kardeşim herkez sabırsızlıkla seni bekliyor bende dahil bu uygulama gercekten 10 numara olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyi nasıl nerede yaptıgınızı ayrıntılı bir sekilde anlatırsanız bizlerede yardımcı olursunuz teşekkürlerlabz link' Alıntı:Ben bu uygulamayı bir gün önce yaptım sizlerle yapilmis halinin fotoğraf arini paylaşacağım suan bilgisayarı ma uzagim akşam fotoğraf lari atarım bence süper oldu
Merakla bekliyoruzlabz link' Alıntı:Ben bu uygulamayı bir gün önce yaptım sizlerle yapilmis halinin fotoğraf arini paylaşacağım suan bilgisayarı ma uzagim akşam fotoğraf lari atarım bence süper oldu
chiv link' Alıntı:Gerçekten güzel bir uygulama olur diye düşünüyorum. Mert Bey, bir teknik grici olarak uygulamayı yaparsanız fotoğrafları bekliyoruz
GNSpower link' Alıntı:Mert benim de aklımda olan bir uygulama, ne zaman bir Polo görsem yeni kasa o kaplamaların parlak görüntüsüne bakıp benim araba da aklımda canladırmaya başlıyorum, eminim süper bir sonuç elde edeceksin. Merakla bekliyorum bende.
Emrah64 link' Alıntı:mert kardeşim herkez sabırsızlıkla seni bekliyor bende dahil bu uygulama gercekten 10 numara olacak
DERSİMLİ link' Alıntı:Evet bu iş çözülürse güzel olur.
onurody link' Alıntı:Evet bencede cok güzel olur bütün bir cam gibi uygulamaları bekliyoruz
labz link' Alıntı:Ben bu uygulamayı bir gün önce yaptım sizlerle yapilmis halinin fotoğraf arini paylaşacağım suan bilgisayarı ma uzagim akşam fotoğraf lari atarım bence süper oldu