Ynt: piano black kaplamam
Harika görünüyor greatt güle güle kullanın benim de çok istediğim bir uygulama
Harika görünüyor greatt güle güle kullanın benim de çok istediğim bir uygulama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür ederim kesnlikle yaptırıneraytly link' Alıntı:Harika görünüyor greatt güle güle kullanın benim de çok istediğim bir uygulama
Şubat ayı gibi abi beraber gideriz olmassa yaptırmayaGNSpower link' Alıntı:Yaptırınca haber et ama. (
siz iki aynaya 50 tl veriyorsanız ben o zaman bu işi bedavaya getirdim kapı eşiklerine folyo da dahilonurer link' Alıntı:araçta çok güzel olmuş güzel duran bi işlem yaptırmışsınız ki 50 TL' e çok çok iyi biz istanbulda iki ayna kaplaması için 50 TL veriyoruz o yüzden hiç aklınızda soru işareti kalmasın
tamam tamam dert etme yarın söktürüp yazın yaptırıyım senin için kardeşim ayıpsın seni camcı camcı dolaştırımıyım bu karda kışta teşekkür ederim inşallah yeni fotolar ekleyecegim ama sanırım hafta sonu cekebilirim fotoları genelde hafta sonları kullanıyorum aracıalbertxx link' Alıntı:Al işte niye yapıyorsunuz böyle şeyler şimdi eve gidince bütün oto kaplamacıları camcıları gezmek zorunda kalcam kış be arkadaş yazın yap bari
şaka bir yana çok yakışmış yeni fotoları bekliyoruz