piano black kaplamam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: piano black kaplamam

Ben 4 ay önce yaptırdım bir de beyaz benim araç çok güzel duruyor daha kimsede görmemiştim :))

GNSpower link' Alıntı:
Cam filmiyle çok süper uymuş, sanki orjinali böyleymiş gibi görünüyor. On numara valla Emrahcım. (:

Benim folyolar geldi bugün, siyahı gördükten sonra bizim renge nasıl olacak merak ettim ya. Siyahta mükemmel olmuş ama teknik gri için şüphelerim oluşmaya başladı :)

chiv link' Alıntı:
Benim folyolar geldi bugün, siyahı gördükten sonra bizim renge nasıl olacak merak ettim ya. Siyahta mükemmel olmuş ama teknik gri için şüphelerim oluşmaya başladı :)

Benim gördüğüm kadarıyla aracın renginden çok camların filmi olmasıyla görüntünün etkisi değişiyor. (:

Sizde film var mıydı?

astrajtiger link' Alıntı:
Ben 4 ay önce yaptırdım bir de beyaz benim araç çok güzel duruyor daha kimsede görmemiştim :))
Beyazda çok merak ediyorum resim paylaşırsanız çok sevinirim :-[

chiv link' Alıntı:

Evet teknik gri de bende gözümde canlandıramadım ??? ama film şart gibi bu uygulama için

arkadaşlar bu uygulama icin film şart yoksa sırıtır diyorum filmle bütünleşen bir uygulama çünkü

Çok Güzel olmuş Maşallah...
Sanki Boydan Boya Cam Gibi :D

eraytly link' Alıntı:
Beyazda çok merak ediyorum resim paylaşırsanız çok sevinirim :-[
Tabiki yıkatayım arabayı akşama koyayım ben aynayı da piano yaptım cam film de var çok güzel bir bütünlük yakaladım ve bir süpriz daha var o da şuan kimsede yok :)

mrt54 link' Alıntı:
Çok Güzel olmuş Maşallah...
Sanki Boydan Boya Cam Gibi :D
teşekkür ederim aksam karanlıgında ise sadece kromlar ortaya cıkıyor dediğiniz gibi sadece boyadan boya cam gibi görünüyor

astrajtiger link' Alıntı:
Tabiki yıkatayım arabayı akşama koyayım ben aynayı da piano yaptım cam film de var çok güzel bir bütünlük yakaladım ve bir süpriz daha var o da şuan kimsede yok :)
gözden kacırdıgımız birşeymi var acaba yılbası süprizimi olcak o da merakla bekliyoruz:)

Geri