Ynt: piano black kaplamam
Ben 4 ay önce yaptırdım bir de beyaz benim araç çok güzel duruyor daha kimsede görmemiştim )
Ben 4 ay önce yaptırdım bir de beyaz benim araç çok güzel duruyor daha kimsede görmemiştim )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GNSpower link' Alıntı:Cam filmiyle çok süper uymuş, sanki orjinali böyleymiş gibi görünüyor. On numara valla Emrahcım.
chiv link' Alıntı:Benim folyolar geldi bugün, siyahı gördükten sonra bizim renge nasıl olacak merak ettim ya. Siyahta mükemmel olmuş ama teknik gri için şüphelerim oluşmaya başladı
Beyazda çok merak ediyorum resim paylaşırsanız çok sevinirim :-[astrajtiger link' Alıntı:Ben 4 ay önce yaptırdım bir de beyaz benim araç çok güzel duruyor daha kimsede görmemiştim )
chiv link' Alıntı:Benim folyolar geldi bugün, siyahı gördükten sonra bizim renge nasıl olacak merak ettim ya. Siyahta mükemmel olmuş ama teknik gri için şüphelerim oluşmaya başladı
Tabiki yıkatayım arabayı akşama koyayım ben aynayı da piano yaptım cam film de var çok güzel bir bütünlük yakaladım ve bir süpriz daha var o da şuan kimsede yokeraytly link' Alıntı:Beyazda çok merak ediyorum resim paylaşırsanız çok sevinirim :-[
teşekkür ederim aksam karanlıgında ise sadece kromlar ortaya cıkıyor dediğiniz gibi sadece boyadan boya cam gibi görünüyormrt54 link' Alıntı:Çok Güzel olmuş Maşallah...
Sanki Boydan Boya Cam Gibi
gözden kacırdıgımız birşeymi var acaba yılbası süprizimi olcak o da merakla bekliyoruzastrajtiger link' Alıntı:Tabiki yıkatayım arabayı akşama koyayım ben aynayı da piano yaptım cam film de var çok güzel bir bütünlük yakaladım ve bir süpriz daha var o da şuan kimsede yok