Pıoneer 7950 ses DÜğmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MECHUL35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MECHUL35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar pıoneer 7950 teybimin nikelaj renkte ses düğmesini arabamdan çaldırdım
Bİ kaç pıoneer servisine bakmam rağmen bulamadım

7950 serisinin ses düğmesi bir çok Pıoneer modelinde aynı sanırımm bunları netten araştırdımm 3950 5800 5950 6850 bu modellerdede aynı gözüküyoo

Elinde Olan ARkadaşlardan Yardım Bekliyorumm Teşekkürler
Şimdidenn çok acillll

7950ubaand7.jpg

geçmiş olsunda ses düğmesini nasıl çaldılar :S

valla arkadaşım güvenip bikaç arkadaşı aldım arabay gece takıldıkk arbada sohbet müzik falan teybin kafasını arabayı kapatmadan arka koltuğun önüne koydum arkadaşların ayağının önünee fakat çıkarıp almışlar çoçuklarda benim arkadaşım değil arkadaşımın uzaktan arkadaşı anlıyacağın o şekilde gitti..
şimdi bulamıyom ki bulunmadığını alan kişide biliyordurr kesin

anasını babasını seven insanlar bunlar demekkı.alsın o düümeyi münasıp bir yere...
abi servis belkı siparısle getırır.

Söküp arkaya koltuğun altına felan düşmüş olmasın
Teyp tamiri yapanlara bi sor.
Elerinde bozuk teyp kafa vs varsa söküp versinler.

izmirde 2 tane servis kaldı bakmadığım bütün ikinci el pıoneer satan larla görüştümm

vardırda değerini bilmeyen kişilerde sağda solda atılıdır..yeminki bütün cihazları çıkardım arabadan anfiyi bass ı ovallerii kapıdakileri bilee bütün hevesim kaçtı..

son umudum servislerr bakalımm inşallah denk gelirr.

arkadaşlar çevresinde pıoner servisi olan yada müzik sistemleri ile uğraşan arkadaşlarınız varsa sizlerden rica etsem bakabilme imkanınız varmııı...

yookk bulamıyorummmmmmm

benımkıde 6950 o dugme cıkıyor bak sımdı bende kaybetmekten korktum

cankaya ya elektronıkcıler carsısına baksana bır ben tum setı ordan almısdım

çare bulundu

baktımm ya orayaa herbir dükkanı tek tek dolaştımm pıonerr servislerini aradım bi yerde buldumm oda getircekk 60 ytll sadece düğme bende kendi icatım olaraka dimes meyve suyunun kapağından yaptım nasıl olmuşşş.. :)

my.php
http://img386.imageshack.us/my.php?image=07012009xn6.jpg

ama denk gelen olursa düğmeye bi haber verirse sevinirim

tebrık ederım soylenecek soz yok

Geri