Sevgili arkadaşım öncelikle yeni sistemin hayırlı olsun..
Çok güzel bir Multimedia Teyp taktığını belirterek, seni kutluyorum.. Darısı kaliteye önem veren tüm otomobil severlere olsun..
Bende senin gibi Navigasyon özelliği olan Ekranlı bir model takmayı planlıyordum.. Bunun üzerine çokta araştırma yaptım.. En son bende 7500BT de karar kılmıştım, AppRadio ile telefon arayüzüne bağlanıp, navi işinide öyle çözerim diye umut ederken senin öğrendiğin gibi Android telefonlarda bu sistemin çalışmadığını, şuan da sadece Apple telefonlarla o da ekstra bir kablo ile yapıldığını öğrendim.. Şahsen alacağım yer 1500TL ye bu ürünü takacaktı ama Arka Kamera ve birde ekstra Pioneer ın Navigasyon Modülünü almam gerekmesiyle, harcayacağım para çok yükseklere ulaşacağı için dondurmuştum hevesimi..
Diğer markaların 1 Din Navigasyonlu 1 ürünlerini de inceledim buarada ama onların fiyatları Pioneer ın yarı fiyatına gelecek olmasına rağmen, onlarıda içime sinmediği için taktıramadım..

Hemen hemen hepsi Çin Menşeli pek güvenilmeyen ürünlerdi.. Bunlar Roadstar, Harward ve Xetec in ürünleriydi..Bir tek marka olarak Xetec i iyi diye biliyorum içlerinde..
Ama bu seferde 1 Din Multimedia bir ürünü taktırdığımda Orta Konsola bire bir uymadığı, çıkıntı yaptığını ve çok dışarıda kalabileceğini öğrendiğimden, görmeden taktırmak istemedim.. 3 Aşağı 5 Yukarı tahmin edebiliyorum, hemen hemen bütün modeller dışarıda kalıyor ama yine de ne tür bir görüntü oluşturuyor tam kestiremedim..
Senden ricam teyibini kapalıyken karşısında çarpraz üstten bir foto ve yan koltukta otururken teybin hizasında yandan bir foto çekip ekleyebilirsen çok memnun olurum..Böylece Üstten ve Yandan ne kadar dışarda kaldığını öğrenmiş olabilirim..
Saygılar,