Jbl 75.4 ne kadar wereceksin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emrecim yeme beni bu merak adama herşeyi yaptırıyordigicom garantisi ile al.. 300den fazlada verme.. piyasada çok daha ucuza bulursun ama fazlada ucuza kaçma..
(satkomando isimli üyemiz öz abi gibi gördüğüm bi abimdir mahallemden.. çok güzel tesisat çeker.. ben ona çektirdim tesisatı)
on kapıya degıldı panzıdotu dellırıp oraya koysan cok guzel olur benımkı o sekkılde companetı ıyı dusunmussunk. bakmayın,nete giremiyordum 2 haftadır fln..oval hoparlör koydurmasam da şimdilik woofer la amfiyi alsam sonra da ön kapıya component alsam nasıl olur..
sitemiz de oki isimli uye var gayet guzel fiyatlarla veriyor... 210 civar idi zannedersem ama kesin fiyat verme hakkım yok bilesin...tavsiye ederim75.4 kaça bulabilirz?
sadece hoparlorlerı koyacaksan onlara uygun kutu yaptır ya da hazır satılanlardan al pandızota vıdalat derim ben... benim hatchbakc ama ben de kutu yaptırdım zaten koltuk kafalıklarından gorus kapanıyordu anca o kadar yer tuttu...arka orjinal pandizotumu kestireyim, bi sorun çıkarmaz mı?(yani bide boşu boşuna orjinali kestirmeyim..bi 50 60 ytl civarı açığım var tamamlayınca alcam amfiyi..