Pioneer oto cd çalar modeli seçiminde yardımınızı istiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ümitç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6050 bana biraz daha pahalı geldi.

Fikrim biraz biraz şekillendi. Öğrendiğim kadarıyla 2150, 3050 ve 3150 modellerinde sub çıkışı var fakat subwoofer teypten kontrol edilmiyor. 4050 almayı düşünüyorum. 4050'de subwooferı önden kontrol edebiliyorsunuz. USB girişinin gizli olması bence avantaj. Çünkü önde takılı dursa benim ufaklık onu kırabilir. Tek çekindiğim nokta joistiği. Kolay bozulmaz herhalde. Fiyatı ise gittigidiyorda en düşük 250 TL.

Bakalım bundan sonra uygun fiyata almak var. Ve sonrası teyp çerçevesi ve hoparlör seçimi.
Şu çerçeve canımı sıkıyor esasında küçücük plastik parçasına 70 Lira vermek bana batacak. Yani Şahin arabam olsa bu derdim olmazdı.

VALLA ben deh 6050 kullanıyorum usb girişimi bul helal olsun derim :) teyo ın arkasından torpidoya aldırdım bu bıraz zevk meselesi gönlün hangısınde rahat edıyorsa onu al bizim yazlık gömeç in oralarda bır yerde gelırsem balıkesıre ugrarım gösterırım teyp ı ses sistemine gelıncede bir önceki arabamda full vardı abi dinlenmiyor ya sıkıyor sonra bummm bummmmm bummm 2,000 hatta 3,000 tl lere kadar para bayılıyorsun zevk işte çenem düştü

ben hala direksiyon kumandanı kullanabılmen ıcın 4000 ub yada 2100 ub yi tavsiye ederim mokıa cengiz abimizinde yapms oldugu aparatla sorunnsuz calısıyor...

ben hala direksiyon kumandanı kullanabılmen ıcın 4000 ub yada 2100 ub yi tavsiye ederim mokıa cengiz abimizinde yapms oldugu aparatla sorunnsuz calısıyor...
Direksiyon kumandası önemli bir kazanım. Garantili olması da...
Ama internetten gördüğüm kadarıyla 4000 ub un usb girişi önde aux girişi arkada. Yani benim ihtiyacım olan özelliklerin tam tersi. Üstelik bu modellerin kumandası yok.

Sakın bu yazdıklarıma alınmayın. Ben esasında sizinle değil kendimle konuşuyorum. Daha iyi ve doğru tercih yapabilmek için kendi kendime konuşuyorum esasında. Yoksa fikrinize saygı duyarım. İlginiz için de teşekkür ederim. Yoksa, siz cevap yazmasanız nasıl paylaşım yapabiliriz ki?

Bir işimden dolayı yarın İstanbul'a gideceğim arkadaşlar. Fırsat bulabilirsem Doğubank'a gidip araba çerçevesi ve Pioneer 4050ub almayı düşünüyorum. Bunların yanında bir çift hoparlör almak lazım. Öndekiler kalacak. Orjinal arabanın 17 cm hoparlörleri. Arkalara Oval Pioneer hoparlör alacağım. Sizce PIONEER TS-A 6902I 2 YOLLU 260W HOPARLÖR alsam işimi görür mü? Mesela son seste boğar mı? Fazla para harcamak istemiyorum. 3 yollu 4 yollu pek düşünmedim.

Geri