pişmanlık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ihaiha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: pişmanlık

araçlarımızı aceleye getirip aldık. makyajlanmasını bekleyecektik. şöyle bir örnek vereyim; dayım 97 yılında passat dizel almıştı ve yaklaşık 4 sene bindikten sonra araba servisten beri gelemez olmuştu. 2002 de makyajlı passat dizel aldı ve hiç bir sorun yaşamadı... ben de aracımdan soğumaya başladım. fırsatını bulunca makyajlıyla değiştirmeyi düşünüyorum...

bjk675 link' Alıntı:
araçlarımızı aceleye getirip aldık. makyajlanmasını bekleyecektik. şöyle bir örnek vereyim; dayım 97 yılında passat dizel almıştı ve yaklaşık 4 sene bindikten sonra araba servisten beri gelemez olmuştu. 2002 de makyajlı passat dizel aldı ve hiç bir sorun yaşamadı... ben de aracımdan soğumaya başladım. fırsatını bulunca makyajlıyla değiştirmeyi düşünüyorum...
  Makyajlama aslında aracın karşılaşılan parça sorunlarının yan tedarikçilere iletilerek çözüldüğü gelişip olgunlaştığı bir aşamadır.Görüntü değişimi sadece plastik aksamlarda olur tampon,far, sinyal kapı kolu  vs. metal kalıplar değişemez maliyet kurtarmaz. Bütün sektörler ve firmalar aynı şekilde çalışıyor.Araç elektronik vs. Olgunlaşmış mamul her zaman iyidir.

Arkadaş sırf arabayı şikayet etmek için foruma üye olmuş bombayı ortaya bırakmış ve kaybolmuş :D Kesin  Wv forumundandır :D

Kaliper problemi çözüldü, çoğu serviste değişim aşaması resimlerle değişim şeklinde servis duvarlarında asılı,
çözümü olan bir problem, yanlız yağlama yapıyorlar o çözüm değil pimlerin iyileştirilmiş olanı ile değişimi gerekiyor

HaKaN link' Alıntı:
Kaliper problemi çözüldü, çoğu serviste değişim aşaması resimlerle değişim şeklinde servis duvarlarında asılı,
çözümü olan bir problem, yanlız yağlama yapıyorlar o çözüm değil pimlerin iyileştirilmiş olanı ile değişimi gerekiyor
Çözüldü diyorsunuz servis biliyor diyorsunuz da bir İzmit Ekcan mı bilmiyor bunu merak ediyorum. Adamlar yapmamak için elinden geleni yapıyor. En son usta dedi ki bana; 15000 bakımına az kalmış, isterseniz geldiğinizde yaparız. Tornalatırız, oring yaparız gibi birşeyler söyledi. Ama bu sefer de balatalarınız erkenden biter dedi. Sizce bu doğru mu? Yaptırayım mı bu ustanın dediği şeyi? İyileştirilmiş pimlerle değiştirme dediğiniz olay bu mu?

faruk4143 link' Alıntı:
Çözüldü diyorsunuz servis biliyor diyorsunuz da bir İzmit Ekcan mı bilmiyor bunu merak ediyorum. Adamlar yapmamak için elinden geleni yapıyor. En son usta dedi ki bana; 15000 bakımına az kalmış, isterseniz geldiğinizde yaparız. Tornalatırız, oring yaparız gibi birşeyler söyledi. Ama bu sefer de balatalarınız erkenden biter dedi. Sizce bu doğru mu? Yaptırayım mı bu ustanın dediği şeyi? İyileştirilmiş pimlerle değiştirme dediğiniz olay bu mu?

Gerçekten de ellerinden geleni yapmışlar hizmet vermemek için!!

Oring yapıldıktan sonra kaliperler titremeyip ses çıkarmayacaklardır bunun kaliperlerle ilgisini anlayamadım doğrusu.

Başlığı açan üye uzun zamandır aktif olmadığından konuyu amacı dışına sapmadan kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri