Bizim ön plakayı ben çift taraflı bant ile yapıştırdım,markasını bilmiyorum 2-3 sene oluyor düşme olmadı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben kenarlara çift taraflı bant ortaya belli aralıklarla noktasal silikon kullandım. Wurth'ün siyah silikonu. Gayet güzel duruyor, açılma düşme filan yok. Eskiside aynı yöntemle tutturulmuştu sökerken maket bıçağı ve birazda kaba kuvvet uyguladım. Boyaya zarar vermedim ama versem nolcakki zaten plaka arkasında kalan kısım çokta önemli değil bence...
İyi geceler herkese,
Aklıma takılan bir konu var. Bu plakaların etrafındaki siyah çerçeveyi silmek, plakayı kesmek ya da app gibi farklı font ve büyük puntoda plakalar ya da o mavi kısmı kırmızı yapmak ceza yemeye sebep midir? Ben sadece çerçeveyi silip 3m bantla yapıştırmayı düşünüyorum ama yine de öğrenmek istedim.
Gece gece nereden aklına geldi diyeceksiniz işte ama geldi işte
İyi geceler herkese,
Aklıma takılan bir konu var. Bu plakaların etrafındaki siyah çerçeveyi silmek, plakayı kesmek ya da app gibi farklı font ve büyük puntoda plakalar ya da o mavi kısmı kırmızı yapmak ceza yemeye sebep midir? Ben sadece çerçeveyi silip 3m bantla yapıştırmayı düşünüyorum ama yine de öğrenmek istedim.
Gece gece nereden aklına geldi diyeceksiniz işte ama geldi işte