şimdi arkadaşlar durum şöyle biz arabayı tanıdıktan aldık şuan kullanıyorum ama daha resmi işlemler yapılmadı yani şuan ruhsat benim üstüme diil ancak 1-2 haftaya ruhsat benim üstüme geçicek bu sırada 34FBxxxx plakamı 34AYS04 ile değiştirmek istiyorum iller aynı alıcı istanbul satıcı istanbul en fazla 1 milyarı gözden çıkardık bu plaka için ancak şöyle bir durum var
1) fenerbahçeli birine bu 34FBxxxx plakamı para ile satabilirmiyim bu plaka bana bir şekilde gelir saglar mı?
2) 34AYS04 boşta degil 1985 BORGWARD YARI RÖMORK üstüne kayıtlı gözüküyor (internetten araç sorulamadan baktım) bunu almak mümkün müdür?
3) almak istedigim plaka ile elimdeki plaka degiş tokuş olur mu? öyle bir durum söz konusu olabiliyor mu?
4) @ftsncr ilgin için sagol ben bayan oldugum için pek kapsamlı araştıramadım pek anlamam yani babam bu işlemler için yetkili birine başvurucam kendim ugraşmıycam zaten daha vakit var dedi ama ben bunları çok merak ediyorum o yüzden sizden yardım bekliyorum eger bunlar cevaplanırsa çok sevinicem şimdiden herkese teşekkür ederim