pLaka sabitLeme işim sonuçLandı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak_gt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel olmuş eline sağlık.. aynı işlemi yaptım ama bantlar su koyveriyo bi an önce bir camcıya veya kaportacıya git silikonlasın 2 dk... sonra plaka kayboldu felan ugrasma.. her durdugum yerde plakalara dört dönüyodum:D:D...

Ben cesaret edemedim çift taraflı banda ama yapıştırmakta istemedim. 2 tane krom vida attım gözede batmıyor kafamda rahat. :D

Bu da güzel olmuş hiç bir araçta sevmiyorum zaten plakalığı :D

En ıyısi BE NCE sLIKıonlamak ceksen BIle Cıkaramazsın.Grantılı iş....plaka hafıf oldugu ıcın bant onu tutmaya yeter.ama ıslandıgında koyvermeye baslar...

bu silikonlanmış plakayı sonra nasıl çıkartıyorsunuzz ????

çıkarmıyoruz :D

ben bant ve silikondan vazgeçtim, babam viladasan daha iyi olur dedi matkabımla hemen bi delik açtım arkasnada şu tahta mobilyaların parkeyi çizmemesi için yapışkanlı küçük yumuşak malzemeden taktım tık tık tık ses yapmasın diye

Plakalarım 3 senedir çift taraflı bantla duruyor, hiç bir şey olmadı (Maaşallah diyelim) Endişe edecek bir durum yok merak etmeyin

Bu çift taraflı bantlar kalitesine göre. Gidip uyduruk bir marka kullanırsanız, 1 hafta sonrada bırakır, su yiyince hemende bırakır. Ben 2 senedir kullanıyorum ne plakam düştü ne kendini bıraktı. Hatta tamponum boyanıcak diye sökmeye çalışırken bile zor çıkardım.

Bende plaka değiştirdiğim için nasıl olacak diyordum ancak, bir arkadaştan plakalık aldım, üstünde klipsleri mevcut takarken oldukları yerden kırıp çıkardıktan sonra plakayı oturttuk ve o klipsleri alttan plakayı tutması için geri taktık baya sağlam..

hayırlı olsun.. şu çerçeve silme işini benimde yapmam lazım uzun süredir tırmalıyor gözümü :)

Geri