plaka siyah çerçevesini silmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cızlan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cızlan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar aracımın plakasını kestim fakat f.muaene sırasında görevli yeni plaka bastırmam gerektini söyleyince mecburen yenisini bastırdım.Şimdide enazından etrafındaki çerçeveyi sileyim diyorum ama nasıl yardımcı olursanız sevinirim.
tşk.

Nalburdan oto boyacılarının kullandığı selulozik tiner le rahatça sile bilirsin ama rakamalara ve harflere dikkat et yada varsa tanıdık boyacı söyle biraz selulozik tiner rica et çünkü kocaman bi kutu tiner alman gerekebilir

Yalnız tinere dikkat et, mutlaka selulozik olsun, sentetik tiner çözmüyor.Ve de harf-rakam grubunu silmemeye özen göster

opelci abilerim güzel bir şekilde detaylı anlatmış.. yukarıya kulak ver demek kalır benden :)

:alkis::alkis::alkis::good::good::good:

bknz. benim imzam gerçi ben servise yaptırdım ama olsun :)

by_corsanın dediği gibi sentetik kesinlikle olmaz selulozik olması lazım ki çıkartabilesin o boyayı aynı uygulamayı bende yaptım sellulozik tiner şart

buarada nolduda yeniden bastırdın plakayı benımkı de kesık o yuzden soruyorm merak ettım...

Son düzenleme:
buarada nolduda yeniden bastırdın plakayı benımkı de kesık o yuzden soruyorm merak ettım...

trafik sorun çıkarmıştır, kanuni ölçülerde değil diye.Bu aralar Bursa polisi fazla mesai yapıyor, modlu araç avında.Cam filmi, eksoz, aksesuar,spoiler,sticker,body kit ne görürlerse çeviriyorlar

Boyayla uğraşma beyaz şeritler var tabelacılarda ben öyle yaptırdım çokta güzel oldu...ŞERİT ÇEKTİR SİYAH ZEMİNİ KAPATMIŞ OLURSUN BEYAZ BİRŞEKİLDE

Geri