plaka siyah çerçevesini silmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cızlan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
trafik sorun çıkarmıştır, kanuni ölçülerde değil diye.Bu aralar Bursa polisi fazla mesai yapıyor, modlu araç avında.Cam filmi, eksoz, aksesuar,spoiler,sticker,body kit ne görürlerse çeviriyorlar
geçen çarşamba arkadaş geldi orhangaziden bursa merkeze inegöl çarşısından inerken bp nin orda polis durdurmuş.yarım saat dil döktü polis nuh diyor peygamber demiyor.illa bağlanacak diyor.çekiciyi çaırdı body kit nedeniyle çekiciyede girmedi:Dneyse 1 gün sonra burdaki polisler yardımıyla gittik aldık arabayı.filim egsoz neysede arkadaşın jantına bile kızmış bursada okadar modlu araba nasıl olacak bu iş.ruhsata modifiye diye falan işletiyomuşsun doğruysa bilen varsa anlatabilirmi.

Bursada Modifiyenin Önüne Geçmeye Çalışıyorlar herhalde. :) Gerçi Bursada Gençler Biraz Abarttı İşi. Küçük Sanayi, OTOsansit. Modifiye Yuvası Gibi.

ben direk siyah çerçevesini yani yarım cm lik alanını kestirdim cok tatlı durdu

kesitrmekte guzel bir fikir zamanında bende yaptırmıstımmm ama sonra sureklı bezzz fln kesılıo baya keskın bısey elını bıle kesersınnnn yanı ona goree

sentetikte çıkartıyor arkadaşlar. dün denedim gayet güzel çıkardı. boyanın üstünde tinerin 5 sn beklemesi yetiyor. sentetik tinerle çıkabiliyor selulozik bulamayanlar için. yarıca mavi yer benim plakamda tinerle çıkmadı. boya değil sanırım yada daha farklı bir boya. o yüzden maviye tiner deydirmiyecem diye kasmayın. tabi sizin plakanız farklı olabilir.

bende iki gün önce çıkardım 0,5 lt lik su petinin 10/2 kadar selülozik tiner ve bezle çabucak çıktı belki plaka yeni olduğundan çabuk çıktı ama, araç daha güzel oldu

Peki bu siyah şeridide silince muayenede falan sorun çıkartmazlar demi kestirmeden sadece selülozik tinerle silsek siyah çerçeveyi??
Yada bunla alakalı hiç sorun yaşayan varmı??

Son düzenleme:
valla ben silmeden yapıştırdım. Şimdide damlatır arabanın boyasını çözeriz diye bir şey yapamıyorum :)

Geri