plaka yazısını kalınlaştırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dream014
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dream014

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
benim plaka üzerindeki harflerin puntosu ince ama bakıyorum etrafta kalın puntolu araçlar var. bunu nerede yaptırırız emniyettemi yoksa kendimiz mi boyattırıyoruz. kalın olunca daha hoş görünüyor gibime geldi . nasıl yaparız şimdiden teşekkürler.

forumda arama yaptır bu konuda yalçın abi var o yapar ! app plaka da denir !

app plaka(mühürsüz) illegal polisle sorun yaşarım dersen ,herhangi bir aksesuarcıya gidip mevcut plaka rakam ve harflerini siyah folyo ile kalınlaştırabılirsin

siyah folyo olayı güzelmiş. yardımlar için teşekkürler. app plaka ismini yeni öğrendim ve araştırdım. tekrar teşekkür ediyorum.

Tabela yapan reklamcıların çoğu yapar bu işi...

benim plaka üzerindeki harflerin puntosu ince ama bakıyorum etrafta kalın puntolu araçlar var. bunu nerede yaptırırız emniyettemi yoksa kendimiz mi boyattırıyoruz. kalın olunca daha hoş görünüyor gibime geldi . nasıl yaparız şimdiden teşekkürler.

Tabelacılar yapıyor.
:good:

Arkadaslara Katiliyorum Reklamcilar Bu Işi Hallederler!

Oto boyacılarda yaptırırsanız daha iyi sonuç alırsınız.Basınçlı su ile yıkandığında çıkmayacak şekilde kalınlaştırırlar yazıyı...

abi elimizle yağlı boyayla boyasak sonrada mühürü kalsa olmazmı:D:D polislerle sorun yaşamadan büyük plaKa:D

Yeni çıkan plakalara yazılan yazılar mutlaka dökülüyor. Bunun çözümü ise tamamen kazıyıp astar attıktan sonra yeniden boyatmaktır.

Geri