1 May 2010 #21 gsi.mert Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Şub 2010 Mesajlar 219 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et oddo54' Alıntı: resm koyarmısınız ya ?bende sakaryadan.. ben antalyada gormusdum cok guzel duruyor fıyatta anlasırsak bır dane de ben alabılırım Genişletmek için tıkla ... ilan tarihine bibakarmısın 2007 haala varmıdır acaba yapan kişiler eğer varsa bizde yaptıralım konu hortlamış
oddo54' Alıntı: resm koyarmısınız ya ?bende sakaryadan.. ben antalyada gormusdum cok guzel duruyor fıyatta anlasırsak bır dane de ben alabılırım Genişletmek için tıkla ... ilan tarihine bibakarmısın 2007 haala varmıdır acaba yapan kişiler eğer varsa bizde yaptıralım konu hortlamış
1 May 2010 #22 canata7 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Kas 2008 Mesajlar 163 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et bu plaka mühürsüz 35 tl ankara da adres verebilirim...
2 May 2010 #23 gsi.mert Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Şub 2010 Mesajlar 219 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et canata7' Alıntı: bu plaka mühürsüz 35 tl ankara da adres verebilirim... Genişletmek için tıkla ... yazsana adres mühürsüz olsun yaptıralım varsa dediğin yerde
canata7' Alıntı: bu plaka mühürsüz 35 tl ankara da adres verebilirim... Genişletmek için tıkla ... yazsana adres mühürsüz olsun yaptıralım varsa dediğin yerde