plaka

beyler ben buldum
güöztepede yapıyolar

çengelköyde nevzat var arkadaşım o da size yardımcı olabilir omach yönlendirdi dersiniz anlar o ;)

nevzat : 0532 508 68 15

newzat yapmıyor bırakmış ben sordum :)

fotoraf0473xn7.jpg

benim plaka app farklı yazı modeli hemde iki mühürde var emniyet ve şöforler odası orjinal :) ama nasıl yaptın ettin diye sormayın 1 ay sonunda ulaştım hedefime uheuhe
istanbulda bilmiyorum ama istersen ankarada app basan birinin numarasını veriyim adımı ver yardımcı olur..

al eline tineri kenarlardaki siyah boyayı çıkart harflerede güzel bir kalem çek oldu sana app anlıyacağın oğraştığına deymez dediklerimi yap hiç bir farkı olmadığını göreceksin hatta kalem çekme pilaka dikkat çekmesin sadece tnerle kenarları çıkart

aynen öyle osmanın dedigi gibi

arkadaşlar tanıdığım bir arkadaşım apıyor fiyat olarakta 100 lira istiyor bilginize...

al eline tineri kenarlardaki siyah boyayı çıkart harflerede güzel bir kalem çek oldu sana app anlıyacağın oğraştığına deymez dediklerimi yap hiç bir farkı olmadığını göreceksin hatta kalem çekme pilaka dikkat çekmesin sadece tnerle kenarları çıkart
İyi bir yol.
İkinci çözüm yolu: Tinerle uğraşmanıza gerek yok. 2 metre beyaz fosfor alıp plakaların etrafına çekin. Hem kolay hem de tinerden dolayı kafa yapmaz.

app plakalarım geldi arkadaşlar

ya arkadaşlar bnde app plaka istiyorum..bakırköy kayıtlı nerede yaptırablirim ama hiç sorun cıkarmycak şekilde trafikte mühürlü yanii..vede fiyat olarak ne kadara cıkar??

Geri