plakalığa arıza yapmayan led ampul

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: plakalığa arıza yapmayan led ampul

DERSİMLİ link' Alıntı:
arkadaşlar benide yazın, mert tamda sipariş verecektim senin ledden kısmet işte.

Abi sana tavsiye ettiğim aynı zamanda benimde kullandığım ledlerin verdiği ışık aynen böyle ama bunun arıza uyarısı vermemesi avantaj.  greatt

Almasına alalımda bununda arıza vermesinden korkuyorum, canbus diye bir çok led satıyorlar birçoğunu da plakada denedim hepsi arıza verdi yinede.  walll

Almanca'sı olan bir arkadaş var mı aramızda? :D Sitenin (güya) İngilizce'si var ama yarım yamalak çevirmişler. Kargo ücretinin Avrupa için 6 Euro, diğer ülkeler için 10 Euro olduğunu söylüyor ama Astra J led plaka lambası için fiyat bilgisi yok.

Mert turkiyedede kaliteli philips led ler var sozde canpus var ama hepsi veriyor biliyorsun buda risk.
Mekani belli biliyosun yada eskileri kalsin hic ugrasma bence

bulent_tnt link' Alıntı:
Mert turkiyedede kaliteli philips led ler var sozde canpus var ama hepsi veriyor biliyorsun buda risk.
Mekani belli biliyosun yada eskileri kalsin hic ugrasma bence

Bahsettiğim o canbus özellikli ledler seninde söylediğin Philips Photon marka ledler abi.

millet arıza yakmaz canbus özellikli diye diye bir hal oldu, aldım denedim anında uyarı verdi.  :(

Yerini biliyosun.
Ben cok memnunun 10 numara duruyor gece

sanalbiri link' Alıntı:
O zaman hemen alalım bu üründen.Sana da hediyem olsun.  :D
Kanka benimkiler led zaten arizada vermiyo isi kokunden hallettim ben sagol
Hahahaaa

bulent_tnt link' Alıntı:
Yerini biliyosun.
Ben cok memnunun 10 numara duruyor gece

Benim plakalarda sıkıntı yok abi, bende ışığından aşırı memnunum ama arıza yakıyor.  :)

Alıştım artık arabaya binince elim direk CLR tuşuna gidiyor.  :)

MeRt link' Alıntı:
Benim plakalarda sıkıntı yok abi, bende ışığından aşırı memnunum ama arıza yakıyor.  :)

Alıştım artık arabaya binince elim direk CLR tuşuna gidiyor.  :)
biliyorum mert

Arkadaslar,adamlarla konustum 500'e yakin Astra bu urunu kullaniyor diyorlar yani o kadar satmislar.%100 ariza isigi yakmiyor hata vermiyor diyor.

Geri