plakalığımı kırmışlar...

ben yaptım sana da tavsiye ediyim.. 3M markasının çift taraflı bandı var... tavana adamı yapıştırır valla.. onu kullan...

bencede, 3M markasının çift taraflı bant, plaka yapıştırmak için en iyi çözüm, tavsiye ederim

.

skyeye' Alıntı:
Sakın silikonla falan yapıştırıyım deme, silikon veya mastik iyi tutuyo ama kemikleştiği için çıkarmaya çalıştığında plaka 8 oluyo...En iyisi önce yapıştırılacak alanı güzelce bir temizleyip sonrasında da 3m veya benzeri süngerimsi, kalın çift taraflı bantla yapıştırmak.Bu arada siyah çerçeveyi de tinerle falan silersen daha güzel duruyor...

Aynen bence en iyi çözüm bu bende çift taraflı bantla yaptım.Arkadaşlar belirtmiş zaten 3M gerçekten çok sağlam...

eyvallah arkadaşlar bunu bi araştiriyim bakalım bulabilcezmi buralarda...

arkadaşım en iyi si plakalığı vidalamak astra h larda tampon v şeklinde acı vardır en mantıklısı sağ ve sol 2 ucundan vidalamak
öür boyu garanti+ estetik duruş

abı bos ısler bunlar metalık ray sııstemı vardı bı arkadasta hayranlarımı ne vardı artık her hafta plaka alıyoklardı cocukta bından sonra ray yaptırdı hem hos hemde kullanıslıydı eve gıderkende tekrar cıkartıyodu tabıkı yoksa ne yapsın :D

silikon + çift tafaflı bant işini fevkalade görecektir... 2 sene önce yaptırdım hala iyi duruyor... Plakalığın kırıldığına hiç üzülme bence, bir anlamda iyi olmuş, ufak ufak modifiye etmeye başlarsın artık... :)

Geri