Plakamı Değiştirdim :)

deniz abi biliyosun afyonda olduğumu sen bi haber verseydin çok kolay hallederdik bırak 100 tl bağış vermeyi biz onlardan alırdık :) hayırlı olsun abi bu arada senin makine stadyumun karşısında mermer kaldırımda duruyor değilmi yada benmi karıştırdım ? :D
Aynen dostum... Atakan Bloklarının önünde :D küçük şehirin faideleri işte... ;)
O değil de bir Afyon buluşması ayarlayalım havalarda güzelleşti :D

Hayırlı olsun , isim plaka için 100 lira aslında uygun bir rakam istanbulda 800 tl'den başlıyor :)

Ben bu insanlara hakketten anlam veremiyorum, kendi adıma konuşayım, hangi ilin plakası olursa olsun tarfikte izmir harici bir plaka önümden seyrederken yanlış bir haraket yapsa, mesala en solda giderken en sağa dalıp dönmeye çalışsa.. Yavaşlar müsade ederim.. Ne kornaya basarım ne sellektör yaparım. Bana göre o buranın yabancısı yolları bilmiyor olabilir, döneceği yeri kaçırmamak için yavaş gidiyor olabilir. Şimdiye kadar bir yabancı plakayı , Bir bayan şöförü ne acele ettirmişliğim var ne tehlikeye düşmesine paniklemesine sebeb olacak bir haraket yapmışlığım.. Park içinde aynı, misafir kabul ederim kendi adıma.. Ben 100 tane araba koyacak yer bulurum, O çevreyi bilmiyor olabilir.

Ama 35 plakaya aynı hoşgörüyü göstermem.. :D

İstanbulda 7 sene 06 plaka Vectra ile dolaştım. İlk başlarda çok güzeldi, 1 kez bile çevrilmedim. Sonra araç eskidikçe çevirmeler başladı, insanların ağzını okuyordum ....... Ankaralısı diye bir kalıp var.

inanın 1 haftadır kafam öyle rahat ki :D
arabayı istediğin yere bırak sıkıntı yok :D selektörler azaldı, ama bazen yayalara yol veriyorum şaşırıyorlar... 03'ten beklemiyorlar heralde 35 olunca bir tebessüm oluyordu :D

inanın 1 haftadır kafam öyle rahat ki :D
arabayı istediğin yere bırak sıkıntı yok :D selektörler azaldı, ama bazen yayalara yol veriyorum şaşırıyorlar... 03'ten beklemiyorlar heralde 35 olunca bir tebessüm oluyordu :D

abi o dediğin bendede oluyor yayalara ve araçlara yer verince dönüp dönüp plakaya bakıyorlar :rakir:

Ben bu insanlara hakketten anlam veremiyorum, kendi adıma konuşayım, hangi ilin plakası olursa olsun tarfikte izmir harici bir plaka önümden seyrederken yanlış bir haraket yapsa, mesala en solda giderken en sağa dalıp dönmeye çalışsa.. Yavaşlar müsade ederim.. Ne kornaya basarım ne sellektör yaparım. Bana göre o buranın yabancısı yolları bilmiyor olabilir, döneceği yeri kaçırmamak için yavaş gidiyor olabilir. Şimdiye kadar bir yabancı plakayı , Bir bayan şöförü ne acele ettirmişliğim var ne tehlikeye düşmesine paniklemesine sebeb olacak bir haraket yapmışlığım.. Park içinde aynı, misafir kabul ederim kendi adıma.. Ben 100 tane araba koyacak yer bulurum, O çevreyi bilmiyor olabilir.

Ama 35 plakaya aynı hoşgörüyü göstermem.. :D

çok güzel davranış bunlar, trafikte senin gibi şoförlere ihtiyaç var...tebrik ediyor ve Zonguldaktan sana sevgiler-saygılar ve alkışlar yolluyorum...

çok güzel davranış bunlar, trafikte senin gibi şoförlere ihtiyaç var...tebrik ediyor ve Zonguldaktan sana sevgiler-saygılar ve alkışlar yolluyorum...

Eyvallah, teşekkürler.. Biz üstümüze düşeni yapalım yeter.

Geri