Ynt: Plakaya LED
o zamanda dırenc ısınıp zarar gorecektırREC link' Alıntı:Devreye direnç eklemeyi denediniz mi hiç?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zamanda dırenc ısınıp zarar gorecektırREC link' Alıntı:Devreye direnç eklemeyi denediniz mi hiç?
bulent_tnt link' Alıntı:o zamanda dırenc ısınıp zarar gorecektır
valla inşallah hallolur o zamanREC link' Alıntı:ısınma sorunu halledilmiş taş dirençler var, 3 TL'ye satılıyordu tanesi...
phılıps led al tak bence arızayı manuel sılersın her bınışteouzhn06 link' Alıntı:bir türlü şu arabaya led yapamadım ya 011zaa
büyük ihtimalle arıza lambası yaksada led takcam abibulent_tnt link' Alıntı:phılıps led al tak bence arızayı manuel sılersın her bınışte
birde soyle bısey yapılabılır orjınal ampullerınde ledlerı paralel cekersınız
hem ustundekı ampuller hemde ledler yanar
orjınal ampullerı ıyıce sarıp tamponun ıcıne gızlıyebılırsınız ama cok ısınacaktır ısı gecırmez bıseyle sarmanız lazım .
ben 2. soyledıgım sıstemı kullanıyorumouzhn06 link' Alıntı:büyük ihtimalle arıza lambası yaksada led takcam abi
ben kendim yapabilir miyim peki abi o sistemi?bulent_tnt link' Alıntı:ben 2. soyledıgım sıstemı kullanıyorum
arıza yakmıyor paralel sistem
valla bu işten anlıyorsanız yaparsınız lehım falan yapmak lazım ben kendım yapmadım yaptırdımouzhn06 link' Alıntı:ben kendim yapabilir miyim peki abi o sistemi?
aynen abi bencede. Hatta ben şimdi led almaya gidiyorum t10 dipsiz alıcam dimi abi?bulent_tnt link' Alıntı:valla bu işten anlıyorsanız yaparsınız lehım falan yapmak lazım ben kendım yapmadım yaptırdım
bence hic ugrasma tak dırek led arıza versın zararı yok