Plasma Gösterge takılmadan önce son durum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cevo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok güzel olmuş çok şık acayip begendim valla güle güle kullan işallah

keşke g de olsa ya... araç alman olunca parça bulmak için almanya ya mı gidelim ???

Güle güle kullan, kendi aracimada aldim ve taktim. gercekten farkli.

slm arkadaşım hayırlı olsun bunun 8 bin dewir 250 kadranlısıda warmı????

260-280-300 bile mevcut arkadaslar

Bu kadranları görebileceğimiz hatta sipariş verebileceğimiz bir internet sitesi mevcutmu??

en iyisi EBAY

hersey cok guzel cok harika fakat hicde kullanisli olmayan bir yonu var bu kadranin;ayar ve acma kapama dugmesi.kendi aracimizin acma kapama ve isik ayar dugmesine entegre edebilirsek cok harika ama edemiyorsak kadranin kendi dugmesinden acma kapama yapmamiz gerekiyor.hayirli olsun kardesim.gule gule kullan.

kullanisli olmayan bisey yok. Eger aldigin elektrik aracin kendi orjinal far kisma dügmesinden olursa hic bir problem olmuyor. sahsen ben öyle yaptim Serdar kardesime öyle taktim hic bir problem yasamadik

Hepinize teşekkür ederim soruları cevaplayım ebaydan alındı fakat bi akrabam tarafından ben almadım türkiyede yok bu ürün birde bağlantı şekli direk 12v çakmaktan alıp röle ile aracımın orjınal düğmesine bağlıycam sorun çözülecek

umarim sorun olayan sorunu cözmüssündür.

astra g ye olanını bulsamda bende taksam ya insanın koltuktan kalkası gelmez bu göstergeleri takınca

her araca göre yapiyorlar. Ebaydan arastir derim

Geri