Plasma Kadranı Nasıl Bağlıcam...!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalcoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yalcoo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar,
moman.pl adlı bi siteden astra gsi çin plasma kadran ve klima ve kalorifer tuşlarının altındaki ışıklandırmaları aldım 14 günlük bekleyişin ardından sonunda geldi ancak nasıl bağlayacağımı bilmiyorum içinden çıkan uygulama kağıtlarını buraya koyuyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• OneTouch Feb 26, 2010 (1).webp
    OneTouch Feb 26, 2010 (1).webp
    64.1 KB · Görüntüleme: 252
  • OneTouch Feb 26, 2010 (2).webp
    OneTouch Feb 26, 2010 (2).webp
    65.3 KB · Görüntüleme: 171
  • OneTouch Feb 26, 2010 (3).webp
    OneTouch Feb 26, 2010 (3).webp
    51.7 KB · Görüntüleme: 162
Aydınlatma hattına bağlanması gerekiyor, bunun için kadrana giden aydınlatma kablosunu bulacaksınız. Bir de invertörü boş olarak sakın bağlamayın, hasar görebilir. Önce plasma takoları invertöre, sonra invertörü elektriğe bağlamak lazımmış.

Kırmızı kablo aydınlatmaya, siyahı da şaseye bağlıyorsunuz, stabilizer dediği muhtemelen giriş kablosunda takılı olan bir regülatör devresi, onu izole bant ile iyice sarın, metal bir yere değmesin.

Son olarak da invertörden cıylama sesi gelebilir, onun için koyacağınız yeri iyi seçin.

aydınlatmada + - yi tesbit etmeden deneme yanılma ile bağlanmasını da tavsiye etmiyor.

bide direk sipariş verdin geldi mi? ek bi işlem gerekti mi?

aydınlatmada + - yi tesbit etmeden deneme yanılma ile bağlanmasını da tavsiye etmiyor.

bide direk sipariş verdin geldi mi? ek bi işlem gerekti mi?

Evet kardeş direk sipariş verdim geldi.12.02 de sipariş verdim paypal dan ödemeli 19.02 de kargo yapmıışlar stok eksiği yüzünden 26.02 bugün de elime ulaştı.Havalı poşette gayette güzel.Tabi bağlayabilirsem :) bakalım yukarıdaki arkadaşın dediklerini harfiyet yapıcam inşallah sıkıntı yaşamam stabilizer dediğide umarım inverterden çıkmış olan kabloların ucundakidir ekstradan parça yok çünkü.

şemaya göre kablo ucunda duran bişey, herhalde odur
aldğın yerin linkini atarmısın fiyatlara falan bakayım

moman.pl

biraz önce baktım, biraz pahalı geldi bana :) Ama güzel site yapmış eleman.

www.moman.pl/en site bu ama üye olurken türkçe karakter kullanmayın sıkıntı olabilir.

hmm 2 parça 83€
170 lira civarı tutuyor, araç iç görünümü önemli düşünülebilir

hmm 2 parça 83€
170 lira civarı tutuyor, araç iç görünümü önemli düşünülebilir

Orj. yedek beyaz kadranları sorsan herhalde 300-400 tl çekerler, muhtemelen de komple satılıyordur, bence fiyatlar ürüne göre makul sayılabilir

Arkadaşlar,
moman.pl adlı bi siteden astra gsi çin plasma kadran ve klima ve kalorifer tuşlarının altındaki ışıklandırmaları aldım 14 günlük bekleyişin ardından sonunda geldi ancak nasıl bağlayacağımı bilmiyorum içinden çıkan uygulama kağıtlarını buraya koyuyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Uygulama sonucunu ve ekleyecegin fotoları merakla bekliyoruz

Geri