- Konuyu Başlatan
400 ml. siyah tüp satın aldım bende deneme amaçlı. Yakın zamanda ön panjur yada arka tampon altında bir deneme yapacağım.
Arka dıfuzör egzost bolumun oldugu kısım sıyah cok guzel olur merakla beklıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
400 ml. siyah tüp satın aldım bende deneme amaçlı. Yakın zamanda ön panjur yada arka tampon altında bir deneme yapacağım.
Arka dıfuzör egzost bolumun oldugu kısım sıyah cok guzel olur merakla beklıyoruz.
hocam eğer siyah artarsa ücreti mukabilinde ön panjuru ön ve arka logoyu siyaha boyayacağım. satın alabilirim
tavanı sıyaha boyasak cıkarması kolay oluyomu kaplama gıbı olmasın 3 lıtre benzınle zor temızledım sonra
cıkarması kolaymı sorun orda bı turkıyede uygulanmış görsek ıyı olur
eyvallah kardesım vernıklı boya gıbı duruyor kapı kollu falan benım boyalı yıllardır sorun yok mesela elleye elleye kapı kolunu boya soyulurmu cok merak edıyorum resımlerı paylaşırsan sevınırım kardesımkaplamanın herhangi bir yerine bıçakla çizik atıp, çiziğin ucundan tutup çektiniz mi zar gibi soyuluyor. iç kapı kollarına ve orta konsola uyguladım. çok da güzel oldu. canım sıkılırsa söker atarım. 5 dakikamı almaz