plasti dip

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kcostur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arka dıfuzör egzost bolumun oldugu kısım sıyah cok guzel olur merakla beklıyoruz.

Bu hafta içinde uygulayıp fotoğrafları koyacağım.

tavanı sıyaha boyasak cıkarması kolay oluyomu kaplama gıbı olmasın 3 lıtre benzınle zor temızledım sonra :D

tavanı sıyaha boyasak cıkarması kolay oluyomu kaplama gıbı olmasın 3 lıtre benzınle zor temızledım sonra :D

Burak abi ben sana bunu diyorum işte gönül rahatlığıyla sık sökememe gibi bi problem yok hatta biraz bekle parlak renklileri gelecekmiş ben takipteyim seni de haberdar ederim

cıkarması kolaymı sorun orda bı turkıyede uygulanmış görsek ıyı olur

cıkarması kolaymı sorun orda bı turkıyede uygulanmış görsek ıyı olur

kaplamanın herhangi bir yerine bıçakla çizik atıp, çiziğin ucundan tutup çektiniz mi zar gibi soyuluyor. iç kapı kollarına ve orta konsola uyguladım. çok da güzel oldu. canım sıkılırsa söker atarım. 5 dakikamı almaz :D

kaplamanın herhangi bir yerine bıçakla çizik atıp, çiziğin ucundan tutup çektiniz mi zar gibi soyuluyor. iç kapı kollarına ve orta konsola uyguladım. çok da güzel oldu. canım sıkılırsa söker atarım. 5 dakikamı almaz :D
eyvallah kardesım vernıklı boya gıbı duruyor kapı kollu falan benım boyalı yıllardır sorun yok mesela elleye elleye kapı kolunu boya soyulurmu cok merak edıyorum resımlerı paylaşırsan sevınırım kardesım:)

Geri