Ynt: Podyumların Tozunu atmaya geliyoruz.. )
harika tebrikler okkk
harika tebrikler okkk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
impartant link' Alıntı:Maşallah çok güzel olmuş
Corcik link' Alıntı:harika tebrikler okkk
Teşekkür ederim hepiniz sağolun allah cümlemize kaza bela vermesinEnesFurkan46 link' Alıntı:MAşALLAH ALLAH KAZA BELA VERMESİN. byee
sağolasın hasan abi.HasanM link' Alıntı:Maşallah Allah kaza bela vermesin. special_Yeah
Estağfurullah Hocam sizinkinin de az kalır yok hani forumdaki her araç battle_Teroriste battle_Teroriste ediyor maşallah. 005hihihUmut Hoca link' Alıntı:Maşallah, ateş ediyor
Gardaşım çok İMALI olmuş sanki bu yorum 023hm 023hmmucahitduran link' Alıntı:MAşALLAH mükemmel gözüküyor. Hiç abartı modifiye yok
Sana bunu söyledim ben güzel kardeşim tmm sıkıntı yok araç canavar gibi duruyor on numara ancak kullanış açısından sıkıntılı ben sana yine çok güzel tavsiyeler söyledim eğer uygularsan 8)arif231 link' Alıntı:Maşallah hocam araç çok şık,
Bana diğer konuda Bodykit yapma diyorsunuz ama siz kralını yapmışsınız, şimdi ben dururmuyum bu resimlerden sonra
Yok kardeşim cidden çok beğendim. Fazlası olsa abartı olurdu, bu haliyle tertemiz bence. Devam.UnStabLe link' Alıntı:Gardaşım çok İMALI olmuş sanki bu yorum 023hm 023hm
Eyvallah kardeşim sağolasın takılıyorum alınmıyorsun inşallahmucahitduran link' Alıntı:Yok kardeşim cidden çok beğendim. Fazlası olsa abartı olurdu, bu haliyle tertemiz bence. Devam.
Amin abi cümlemizi inşallah.ulas79 link' Alıntı:Maşallah,Allah nazarlardan saklasın.
Bu yoruma şöyle bir cevap vereyim o zamanmbnet link' Alıntı:maşallah çok başarılı olmuş
4. fotoğraf ta yeşiin mavinin içindeen beyaz astra ve kırmızı şanlı albayrak harika durmuş...