Polen filtresine nasıl ulaşılır?

Tolga KARACA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar polen filtresini söken var mı?

Araç 7 aylık, filtre mutlaka kirlenmiştir havalandırmayı sık kullanıyorum ve buralar oldukca tozlu..

Admin tarafından; sanalbiri adlı üyemizin çekmiş olduğu fotoğraf eklenmiştir.
astrajpolenfiltresi.jpg

Ynt: Polen filtresine nasıl ulaşılır?

geçen ben de merak ettim şöyle bir baktım göremedim. muhtemelen motor bölümünde camın altındaki havalandırma girişinde, orada bir kaç tırnak vardı kurcalamak istemedim.

Eski astra h aracimda servise daha fazla opulmemek adina filtreleri yedek parcacidan alip benzincide degistirmeyi denemistim. Havayla yag kolay bulundu da polen filtrsinin yerini bayagi aramistik. Sonunda torpidonun arkasinda oldugunu ogrendik. Bakmadim ama j kasada da torpido arkasinda olabilir..

kendiniz söküp takarken araca zarar vermekten korkmuyor musunuz?
ben bizim araçların hem torpidonun hem konsolun hemde direksiyonun altının,
çok fazla karışık olduğunu düşünüyorum... kafayı eydim baktım dikkatlice
orda bir sürü ıvır zıvır var, kabloların çokluğundan belli ...

torpido gözü sökülüyor malesef öyle kolay bir yerde değil astra ve insignia da torpidoyu çıkarıp öyle takıyorlarmış bende senelik bakımda öğrenmiştim.

epey zor bir yerdeymiş  ???

hllb link' Alıntı:
epey zor bir yerdeymiş  ???
öyle abi corsa da kontrol panelinin arkasında kalıyor ve usta en arkadan onu söküp alıyor ama bizim o kısım tamamen plastik kaplı ve sökülemez şekilde.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar, ulaşılması zormuş fikrimden vazgeçtim.

Focus umda da zor değişirdi hatta bir defasında kan ter içinde kalan ustaya karşı mahçubiyet bile hissetmiştim :)

Corolla da ise çok basitti, torpidonun dibinde yer alan klipsli kapağı açınca filtreye direkt ulaşabiliyordunuz.

Geri