Polen filtresine nasıl ulaşılır?

Ynt: Polen filtresine nasıl ulaşılır?

bulent_tnt link' Alıntı:
Yani adam tecrube yapmış
ben ılkını servıste sokerken bakayım sonra kendımde hallederım
Bülent kendin söküp takarken sesli videonu istiyorum.Artık neler söylersin sökerken takarken.. :D

sanalbiri link' Alıntı:
Bülent kendin söküp takarken sesli videonu istiyorum.Artık neler söylersin sökerken takarken.. :D
yok yok hem sokup hem kufur edıp hem vıdeo cekemem kalsın o kadar yeteneklı degılım..

bulent_tnt link' Alıntı:
yok yok hem sokup hem kufur edıp hem vıdeo cekemem kalsın o kadar yeteneklı degılım..

Sen yaparsın abi üçünü aynı anda :))))))

Kolay erişilir bir yere yapsalarmış iyi olurmuş. Ara ara rahatlıkla çıkarıp en azından  hava tutardık.

İsteselermiş torpidonun dibine erişim penceresi koyabilirlermiş, maksat işçilik ücreti mi kparmaktır nedir, zor ulaşılır yapmışlar.  046thumbsdown

Tolga KARACA link' Alıntı:
İsteselermiş torpidonun dibine erişim penceresi koyabilirlermiş, maksat işçilik ücreti mi kparmaktır nedir, zor ulaşılır yapmışlar.  046thumbsdown
togi biz gene ulaşırız merak etmesın onlar
almanlaar turk aklıyla basa cıkabılırlermı hıç

bulent_tnt link' Alıntı:
togi biz gene ulaşırız merak etmesın onlar
almanlaar turk aklıyla basa cıkabılırlermı hıç

Doğru söylüyorsun onlara tez konusu oluruz bu akılla ((( :

Toyoota da süper ama, bende de Corolla vardı ya, filtreyi ayda bir temizliyordum zaten kliması da mükemmeldi..

Gerçekten öyle sanki kötü niyetle sokuşturmuşlar oraya.

H kasada da aynı MeganeII de de. Anlamak mümkün değil sanki yer yok arabada...

Doğru söylüyorsun onlara tez konusu oluruz bu akılla ((( :

Toyoota da süper ama, bende de Corolla vardı ya, filtreyi ayda bir temizliyordum zaten kliması da mükemmeldi..
aynen bende avensısın kını sureklı temızlıyordum cok basıttı cıkarması klıma dedıgın gıbı muthış sogutuyor

Geri