ya bunun tel numarı falan int adresi varsa sevinirim pazarlamaaracları km 100bin ni geciyo bana araba lazım şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Bravo Pastanesinde 2 ya da 3 tane var. Kullan arkadaşlarla görüşmüştüm çok memnunlar. İzmir park yeri ve eski sokakların darlığı bakımından İtalya'dan fazla aşağı kalmıyor. Enine veya boyuna bir yer buldular mı işlem tamam. Şaka bir yana şehiriçinde gerçekten çok pratik bir araç.Bravo Pastanesi miydi?
Burada da Beyaz Fırın'ın tüm araçları böyle.
Fiyatını bilmiyorum ama araç ile ilgili daha fazla bilgi için; http://www.smart.com/-snm-013503555...urn:uuid:346c9a80-ba57-53d2-99dd-b0b4d7b3a0b8ya ben bu araca ii ce merak saldım ha fiyat hakkında bi bilgin varmı savaş abi
Bravo Pastanesi miydi?
Burada da Beyaz Fırın'ın tüm araçları böyle.
Evet Bravo Pastanesinde 2 ya da 3 tane var. Kullan arkadaşlarla görüşmüştüm çok memnunlar. İzmir park yeri ve eski sokakların darlığı bakımından İtalya'dan fazla aşağı kalmıyor. Enine veya boyuna bir yer buldular mı işlem tamam. Şaka bir yana şehiriçinde gerçekten çok pratik bir araç.
Evet Bravo pastanesi Bostanlı köprünün yanında Kutsal Topraklarda