polo 1.2 tdi türkiyede

valla ben yakıttan çok verdiğim vergiye üzülüyorum sırf bu yüzden 1,3 cdti astra almak istiyorum.

Bom boş Poloya 34 lira vermek tuhaf.:eek: Corsa yada Fiesta tercihim olurdu. Ama şu kampanya sırasında bir Astra H kıstırılabilir.

bu ne ya:D şimdi 1.2lik polo yürür yine bizim astralar yürümez:D volkswagen hastası çok var yine acayip satarlar bunlar:)

15 gün önce polo ya baktım şu anda param olsa 1.6 tdi sini alırım cidden ancak türkiyeye göre fiyat aşırı fazla segmentindede en pahalı dizellerden biridir herhalde 1.6 sı 38100 du en son benzinli 1.4 ise 32200 du 1.2 tdi nasıl olur nasıl eder tartısılır birde türkiyeye gelen hiçbir poloda sis farı olmaması ilginc extra serviste takılırsada 900 ytl isteniyor

guzel guzel 1.2 tdi 3 silindir 75 ps ustune ustelik 180 tork.... ekonomik oldugu her halinden belli hadi hayirlisi bakalim... :)

1.2 mi neeeee, o motor o kasayı kaldırmaz ..... diyecek onlarca insana selam ediyorum :)

arkadaşlar çok komiksiniz, takoza bile VW logosu taktınız:) ben astracıyım ama bir tarafta da gerçekler var, VW yi opelden aşağı mı sanıyorsunuz! daha yukardadır ama tersi değil, bunu herkes çok iyi biliyor. haa, katıldığım bir konu var o da; trendline bir poloya 35 bin tl vermem, gerçi 35 bin tl yi b segmantinde hiçbir arabaya vermem:)

ben birinin üstün olduğunu düşünmüyorum açıkçası.. biri bi yerden biri başka bi yerden avantajlı oluyor ama şu bir gerçek ki volkswagenler daha pahalı.. şahsi görüşüm ise yollarda daha çok opel görmekteyim, bizim insanımızın bütçesine hitap eden ve beklentilerine karşılık verdiğini düşünüyorum:rolleyes:volkswagen halk arabası demek ama türkiyede pek öyle değil:D

Geri