- Konuyu Başlatan
N
napleser
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Positive Card ile Kredi Kartı Eşleştirme
Niye böyle konuştular onu anlamadım.Benle ilgili sıkıntı gördüler,tipimi beğenmediler heralde
[/quote]
Belki müşterilerin başına çalınma, kaybetme tarzında maddi zararlı olaylar geldiyese şikayetler olmuştur, üstlerinden talimat almışlardır müşterileri bu konularda uyarın diye
Tabi bildiğimden değil bu sadece bir varsayım.
[/quote]
Bana iki saat çaldırma kartı kaybetme kartı diye laf anlatıcaklarına pompacılarını uyarsınlar kartta görünen plaka dışındaki plakaya yakıt doldurmayın diye olsun bitsin.madem böyle bir şey yapıyorsunuz adam gibi yapın milletide huzursuz etmeyin.Gördüğüm kadarıyla kartı yakıtı doldurmadan önce dokunmatik bölüme dokundurduğunda yanındaki ufak digital ekranda ismimde gözüküyor aracın plakasıda.Hiç olmadı nüfüs cüzdanını iste göstereyim.Onlar benim sıfatı beğenmediler canım
[/quote]
İsim görünüyormu bilemiyorum göremedim ama kart okutulunca araç plakası çıkıyor ona dikkat etmiştim.
Allah korusun hem araba hem kart çalınırsa yol masrafları karşılanan ilk hırsızlar olurlar heralde
[/quote]
Puaahh!Bomba olur harbiden.Öift kaşarlı tost olur
O zaman ruhsatıda Po cardıda arka cepte taşımak lazım sürekli
Eyvallah Mert Kardeş.Sana özel açtım konuyu zatenMeRt link' Alıntı:[quote author=napleser link=topic=2761.msg58090#msg58090 date=1321644219]
[quote author=MeRt link=topic=2761.msg58086#msg58086 date=1321643686]
[quote author=napleser link=topic=2761.msg58081#msg58081 date=1321643465]
[quote author=MeRt link=topic=2761.msg58074#msg58074 date=1321643201]
Can bey PO başlığı görünce hemen geliyorum bilginiz olsun
Bence iptal ettirmeyin, çok yararlı bir uygulama benim kartımda eşleşmiş durumda ödeme yaparken sıra bekleme derdi yok arabadan inmek yok kısacası çok kullanışlı.
Kredi kartınızı nasıl kaybetme riskiniz var ise aynı şekilde positive kartınızıda kaybedebilirsiniz ikisinide aynı şekilde muhafaza ettiğiniz sürece endişelenecek bir durum yok bana kalırsa.
Niye böyle konuştular onu anlamadım.Benle ilgili sıkıntı gördüler,tipimi beğenmediler heralde
[/quote]
Belki müşterilerin başına çalınma, kaybetme tarzında maddi zararlı olaylar geldiyese şikayetler olmuştur, üstlerinden talimat almışlardır müşterileri bu konularda uyarın diye
Tabi bildiğimden değil bu sadece bir varsayım.
[/quote]
Bana iki saat çaldırma kartı kaybetme kartı diye laf anlatıcaklarına pompacılarını uyarsınlar kartta görünen plaka dışındaki plakaya yakıt doldurmayın diye olsun bitsin.madem böyle bir şey yapıyorsunuz adam gibi yapın milletide huzursuz etmeyin.Gördüğüm kadarıyla kartı yakıtı doldurmadan önce dokunmatik bölüme dokundurduğunda yanındaki ufak digital ekranda ismimde gözüküyor aracın plakasıda.Hiç olmadı nüfüs cüzdanını iste göstereyim.Onlar benim sıfatı beğenmediler canım
[/quote]
İsim görünüyormu bilemiyorum göremedim ama kart okutulunca araç plakası çıkıyor ona dikkat etmiştim.
Allah korusun hem araba hem kart çalınırsa yol masrafları karşılanan ilk hırsızlar olurlar heralde
[/quote]
Puaahh!Bomba olur harbiden.Öift kaşarlı tost olur
O zaman ruhsatıda Po cardıda arka cepte taşımak lazım sürekli