Powerbox izlemleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende 1.3 cdti da denedim. cok garıp bır ses gelıyodu motordan. hemen çıkardım geri verdim. vızıltı gibi bi ses. sanki turbo sureklı basıyormuş gıbı. blow un çok derinden ve ince gelen bir sesi gibi. nasıl tarif edeyim abi. florasan bozulur da cızırtı yaparya, gaza yuklenınce sureklı gelen o ses. anlatabıldım mi.

seninkininde uzerınde CR power box, sadece trafige kapalı alanlarda falan yazıyorsa, traş bişey. artı onlar mazot pompasına mı ne yuklenıyormuş tamamen. eline almayasın sonra. chip e benzemez bunlar. bence bi bilene danışmalı.

ne bu powerbox volkan abi ya benim astrada işe yararsa bende alıyım bakıyım neymiş biraz aydınlatırsan beni sevinirim =)

bende 1.3 cdti da denedim. cok garıp bır ses gelıyodu motordan. hemen çıkardım geri verdim. vızıltı gibi bi ses. sanki turbo sureklı basıyormuş gıbı. blow un çok derinden ve ince gelen bir sesi gibi. nasıl tarif edeyim abi. florasan bozulur da cızırtı yaparya, gaza yuklenınce sureklı gelen o ses. anlatabıldım mi.

seninkininde uzerınde CR power box, sadece trafige kapalı alanlarda falan yazıyorsa, traş bişey. artı onlar mazot pompasına mı ne yuklenıyormuş tamamen. eline almayasın sonra. chip e benzemez bunlar. bence bi bilene danışmalı.

walla üzerindeki yazıya dikkat etmedim bi bakmam gerek ama dediğin gibi ses değişmesi yok normal yani.

chipe benzemez buna katılıyorum ancak chip de taktırsan box da taktırsan sonuçta bunlar mutlaka bi yere yüklenecekler yani mutlaka bi yerleri zorlayacaklar. zaten öyle olmasa güç alamazlar o yüzden motoru eline alma riski ikisindede var gibime geliyor.

Geri