Ben orijinal parçaları dışarıdan servise kıyasla 3de 1 fiyata temin ederek bakımı serviste yaptırırdım. En son bakımda dışarıdan getirilen yağı ve parçaları kabul etmediler ve yetkili servisle yolları ayırdık. Adamlar ön disk ve balata takımı için sadece 1700 lirayı parça fiyatı olarak karşıma çıkardı işçiliğin ne kadar tutacağını korkudan sormadım halbuki set olarak 570e orijinal parça bulmuştum. İşçilik de maksimum 50 verir 620 ye bu iş bitirilir özel serviste ama fazlasını da isteyen olursa altına krikoyu sürüp kendim değiştirir kurtulurum. Ayrıca yetkili servislere giden arkadaşlara tavsiyem şudur, elinizdeki irsaliyede cam suyu balata spreyi, karter tapası, parfüm gibi ufak kalemler olur bunlar bakım için aslında standarttır ama size sadece mekanik bakımdan söz edip bunları söylemezler ve fiyat hep tahmin ettiğinizden fazla tutar mesela düşünün bugüne kadar 650 civarı tutar dedikleri iş hiç 645 yada 650 oldu mu, ama ne hikmetse hep 700 750 tutar ve tuttuğu zaman insanların sesleri çıkmıyor dikkat ettiyseniz. İşte orada kullanılan bu tip malzemeleri en baştan söyleyip ya istemediğinizi sadece bakım istediğinizi ya da hiç paketi açılmadan o ürünleri teslim almak istediğinizi söyleyin mesela cam suyunu ben koyacağım deyin isteyin ya da o karter tapasının eskisini isteyin ne bileyim örnekleri siz çoğaltın mesela 1 kutu balata spreyini sizin araçta bitirmeleri imkansız, parfüm yazıyor ama hiç arta kalan parfümü alan oldu mu, yok. Çünkü parfüm kullanmadılar yada 1 kutu açtılar 10 arabada kullandılar ama 10 kutu için irsaliyesi sessiz sedasız kesildi. Bu olay kredi kartı aidat ücretine benziyor itiraz edene ödüyorlar sesi çıkmayan paşa paşa ödüyor. Dediğim gibi, yırtık bi adamsanız ürünleri çekinmeden isteyin, ya arta kalanı isteyin yada hiç sözde kullanmaya başlamadan kendim koyarım/kullanırım diye kapalı ürün isteyin.