deneyim diyorsunda benim aracım 110 bin km de box ta kullandım standartta bindim yazılımlıda kullandım deneyim diyorsan benim cevabım yukarda benim garantim yok çok şükür mapper tanıdıgım çok kişi var mehmet gazihan ın 1-2 tane bayisi onla para konusunda sıkıntı yaşadı diye çamur atması mehmet gazihana sorun çıkmadan bahsediyorsanız işin aslı odur ben yaptırırmıyım mehmet gazihana hayır daha başka mapper tanıdıklşarım var onlara giderim yakıt değişiyor kardeşim benle iddalaşma benim nasıl kullandıgımı bu siteden 4-5 kişi bilir box ta bu araçlar 260+ kuruş yakıyor basa basa gene aynı şekilde basa basa ş.içi 210-220 kuruş yakıyorum basmaktan kastım ben bu arabanın her halinde ayagımı gazdan çekmem yarım saat,1 saat hiç çekmeden yol giderim bilenler bilir o yüzden yakıt değişmiyor sakın deme aracın ayrıca kaç bin km sıfır almıştın glb onuda yazarmısın? servisin satma konusuna gelince servis işine geleni ona para verip bu ürünü sat diyeni kıstas alır onun ürününü bilir servis işlerini bana öğretme sen kendi aracın garantide diye yetkili servisie sokuyorsun diye box takılıp çıkarılan bişi diye box en iyi değildir bunu bil mazot kokusuna gelirsek sırf benim aracımda değil başka box kullanıpta bnm gibi bu tip şelerle karşılaşanlar var akşam onlardan birinin yorumlarıda burda olcak ki o benden çok daha uzun süre box kullandı