Radara girdim ama cevirmeye girmedim

büyük ihtimalle bugün ben de karşıyaka tünelinden yedim cezayı.10a 10 kala iki tünel arasındaki kameranın varlığını unuttum derse yetişeyim derken.bayağı da hızlı geçtim.geçmiş olsun size de.çevrilmediğiniz için cezayı göndermeyebilirler daha önce başıma gelmişti:)ama kesin demeyeyim

selam ben turgutlu belediyesi emniyet müdürlüğünden. buraya yazmanız iyi oldu plakayı tespit edememiştik geçen gün. işlemleri başlatıyorum.

:p :p

Tigemin orda mıydı radar? Yoksa doğukışla tarafında mı?

bu radar ehlıyete kac ceza puanı olarak yansıyor

dogukısla tarafında degıl abı.akpınarı gectıkten sonraydı. ben cezamı odıcem zaten turgutlu emm :D hatta gecen gun gectım yıne ordan.polısler olsaydı durup soyleyecektım :D

gecmıs olsun benım arbanın eskı sahıbıde defalarca radara yakalanmıs dunyanın parasını odemıs ınternet vergı daıresınde yapılan ceza tahsılatları gozukuyor oradan baktım ee 2.0 turbo dizel olunca 100 le gidilemiyor demek :)

o yolda radar var mı dıe soran arkdsım gecmıs olsun :) radar değil radarlar var hemde :) ben 2 sene turgutluda okudum hergun gıt gel yapıyodum oraya benım bıldıgım devamlı duran 2 tane degısken bı kac tane daha var

ızmır turgutlu arası sanrım dedıgınız yer.ben 20 senedır manısada oturuyorum manısa turgutlu arası radar ılk defa goruyorum :D

Dayımda Gecen Gun Radardan Ceza yemis eve Geldi Ceza.Kac Km Hızla Gittigimiz yazıyor ve aracın resmi var,Nerden ne zaman hangi tarihte gectigine dair bi tutanak vardı.Gecmis oLsn :)

konu kapanmıstır.bugun ıtıbarıyle trafık subenın evlere servıs hızmetınden ucretsız yararlanarak ceza makbuzumu elıme almıs bulunmaktayım :D tam da dusundugum gıbı 138 ıle radara yakalanmısım.%30 a kadar aşmanın cezası 140 TL vatana mıllete hayırı olsun guzel ıslerde kullanılsın ınsallah ;)

Geri