Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kolay gelsin bugün arabamda kalarofier hortumunu yardı ve suyu boşalttı değiştirdim onu fakat diğer hortumlarda eski hepsini değiştireyim diyorum maliyet ne kadar olur değiştiren var mı şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar radyatör alt hortumu üst hortumu kalorifer giriş çıkış hortumlarını değiştirdim işçilik dahil 200 tl bu araçlar 109 110 derecede dan açan arabalar yani harareti seviyorlar borular resmen kavrulmuş dikkat etmenizde fayda var yurtdışında periyodik bakımlarda değişiyormuş bizde Yok böyle şeyler yazık arabalara
Arkadaşlar radyatör alt hortumu üst hortumu kalorifer giriş çıkış hortumlarını değiştirdim işçilik dahil 200 tl bu araçlar 109 110 derecede dan açan arabalar yani harareti seviyorlar borular resmen kavrulmuş dikkat etmenizde fayda var yurtdışında periyodik bakımlarda değişiyormuş bizde Yok böyle şeyler yazık arabalara