herkese iyi günler arkadaşlar. İmkanların kısıtlı olduğu bi yerdeyim şuan. Astra g aracım radyatörden su sızdırıyor değiştirmeye karar verdim. Ne yazık ki bulunduğum yerde servis de yok kaliteli ustada.Burdaki ustalar da iyi kötü anlar işten, onları küçümsemek istemiyorum.
1)Radyatörü burada değiştirsem sorun olur mu??
2)Çok iyi işçilik ustalık gerektiren bir iş mi bu?
3)Burda yaptıracak olsam dikkat etmem hususlar nelerdir
4) Radyatör değişim esnasında arabadaki bütün su boşalacak mı (motor içinde su oluyo sanırım o da boşalacak mı, yoksa sadece radyatör ve borulardaki su mu boşalacak)
5) Marka olarak da BEHR düşünüyorum.
6) Değişim yapana kadar eksilen suyu tamamlayarak arabama binsem sıkıntı olur mu?? (Haftada 1 Çay bardağı veya en fazla 1 su bardağı kadar eksiltiyor)
BİLGİLERİNİZE, TECRÜBELERİNİZE İHTİYACIM VAR BU KONUDA AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜR EDERİM şimdiden
1)Radyatörü burada değiştirsem sorun olur mu??
2)Çok iyi işçilik ustalık gerektiren bir iş mi bu?
3)Burda yaptıracak olsam dikkat etmem hususlar nelerdir
4) Radyatör değişim esnasında arabadaki bütün su boşalacak mı (motor içinde su oluyo sanırım o da boşalacak mı, yoksa sadece radyatör ve borulardaki su mu boşalacak)
5) Marka olarak da BEHR düşünüyorum.
6) Değişim yapana kadar eksilen suyu tamamlayarak arabama binsem sıkıntı olur mu?? (Haftada 1 Çay bardağı veya en fazla 1 su bardağı kadar eksiltiyor)
BİLGİLERİNİZE, TECRÜBELERİNİZE İHTİYACIM VAR BU KONUDA AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜR EDERİM şimdiden