Ynt: Ramazan 2. Haftası OpelsizAsla İftar Buluşması.
her şey için hepinize teşekkür ederim
her şey için hepinize teşekkür ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HaKaN link' Alıntı:oh oh afiyet olsun keyifler süper görünüyor,Allah kabul etsin oruçlarınızı
Hasan abi görüşmeyeli kilo almışsın
Doğan en arkaya en stratejik yere yemeklere yakın oturmuşsun bakıyorum da
GNSpower link' Alıntı:Hakancım Özdemir'e sor bak konumum stratejik olsa da kilo verme gayretim yüzünden girişimlerim çok sınırlı kaldı. (
HaKaN link' Alıntı:oh oh afiyet olsun keyifler süper görünüyor,Allah kabul etsin oruçlarınızı
Tüh yaaa muabbete daldik. Keşke doğanin tatliyla kolasini ben göturseydim. 012uhuOGOKTAS link' Alıntı:Hakan Bey çok yanlış bir tespit te bulundunuz biz iki diyet yapan insan masanın sonuna oturduk, Doğan kardeşim Kola'sını içmedi, tatlısını yemedi general_Applause ama bir sır vereyim ilave gelen su böreğini affetmedi 005hihih
OGOKTAS link' Alıntı:Hakan Bey çok yanlış bir tespit te bulundunuz biz iki diyet yapan insan masanın sonuna oturduk, Doğan kardeşim Kola'sını içmedi, tatlısını yemedi general_Applause ama bir sır vereyim ilave gelen su böreğini affetmedi 005hihih
HaKaN link' Alıntı:Bilmiyordum Özdemir, Doğan kendine bu konuda yoldaş bulduysa kesin üstesinden gelir.
BÖLENT link' Alıntı:Tüh yaaa muabbete daldik. Keşke doğanin tatliyla kolasini ben göturseydim. 012uhu
evet abi biraz kilo aldım görüşmek ümidiyleHaKaN link' Alıntı:oh oh afiyet olsun keyifler süper görünüyor,Allah kabul etsin oruçlarınızı