Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HaKaN link' Alıntı:oh oh afiyet olsun keyifler süper görünüyor,Allah kabul etsin oruçlarınızı
Hasan abi görüşmeyeli kilo almışsın
Doğan en arkaya en stratejik yere yemeklere yakın oturmuşsun bakıyorum da![]()
GNSpower link' Alıntı:Hakancım Özdemir'e sor bak konumum stratejik olsa da kilo verme gayretim yüzünden girişimlerim çok sınırlı kaldı. (![]()
HaKaN link' Alıntı:oh oh afiyet olsun keyifler süper görünüyor,Allah kabul etsin oruçlarınızı
Tüh yaaa muabbete daldik. Keşke doğanin tatliyla kolasini ben göturseydim. 012uhuOGOKTAS link' Alıntı:Hakan Bey çok yanlış bir tespit te bulundunuz biz iki diyet yapan insan masanın sonuna oturduk, Doğan kardeşim Kola'sını içmedi, tatlısını yemedi general_Applause ama bir sır vereyim ilave gelen su böreğini affetmedi 005hihih
OGOKTAS link' Alıntı:Hakan Bey çok yanlış bir tespit te bulundunuz biz iki diyet yapan insan masanın sonuna oturduk, Doğan kardeşim Kola'sını içmedi, tatlısını yemedi general_Applause ama bir sır vereyim ilave gelen su böreğini affetmedi 005hihih
HaKaN link' Alıntı:Bilmiyordum Özdemir, Doğan kendine bu konuda yoldaş bulduysa kesin üstesinden gelir.
BÖLENT link' Alıntı:Tüh yaaa muabbete daldik. Keşke doğanin tatliyla kolasini ben göturseydim. 012uhu
evet abi biraz kilo aldım görüşmek ümidiyleHaKaN link' Alıntı:oh oh afiyet olsun keyifler süper görünüyor,Allah kabul etsin oruçlarınızı