Rampada arıza lambası yanıyor-tekleme de var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okyanus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
LPG yi ayarlatma gittnizmi. Benim kafamdaki senaryo araç düzgün karışım ayarlıyamıyor yambda senserüde karışım yüzünden hata veriyor. Şikayetlerinize ek olarak fazla tüketimde yapması gerekli.

teklemeyi her zaman yapmıyor. arıza lambasını ise düz yolsa çok nadir yakıyor; fazla yanık kalmadan sönüyor kendisi. şahsen bi parça değiştirmeyi düşünmüyorum, yoksa önü alınmayacak, yorumlara baktığım kadarıyla. fakat lpg ayarına baktırayım diyorum, bir de acaba egr valfini temizletsem mi ki? şimdi onu temizletcem bir fazla arıza lambası yakmaya başlayacak ondan korkuyorum....

LPG yi ayarlatma gittnizmi. Benim kafamdaki senaryo araç düzgün karışım ayarlıyamıyor yambda senserüde karışım yüzünden hata veriyor. Şikayetlerinize ek olarak fazla tüketimde yapması gerekli.

Konuyu hortlatayım :D

Astra G 98 model. Atiker gold on gün önce takıldı. Rampada arıza ışığı yakıyor düze çıkınca sonuyor. Tüketim fazla 100 km de 15 litre gaz yakıyor. Sorun ne olabilir.

Konuyu hortlatayım :D

Astra G 98 model. Atiker gold on gün önce takıldı. Rampada arıza ışığı yakıyor düze çıkınca sonuyor. Tüketim fazla 100 km de 15 litre gaz yakıyor. Sorun ne olabilir.
Benzinde deneyin, yapmıyorsa karışım hatası. Çözümü lpg yol ayarı, namı diğer AFR...

Ustası: lpgayari.com

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim araç benzinli bir ara bende de aynı rampada yanıyordu oksijen sensörü sıkıntısı vardı sonra onu değiştirdik daha sonra bujileri temizledim bir daha yanmadı bilgi versin diye paylaştım

sadece lpg de ise lpg basıncı ile alakalı olabilir regülatör basıncını kontrol ettirin ve tekrar kalibrasyon yaptırın.

Benzinde deneyin, yapmıyorsa karışım hatası. Çözümü lpg yol ayarı, namı diğer AFR...

Ustası: lpgayari.com

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Afr ayarı tüketim için mi yoksa arıza ışığı için mi ?

Geri