İşte nihayet bende aracımı yayınlayabildim arkadaşlar.Aslında hafta sonu daha güzel resimler çekerek yayınlamak istemiştim ama olsun,fazla bekleyemedim.Araç İmzamdaki halinden bu hale geldi.Bayağı uğraştım ve bana göre çok hoş oldu.Az biraz eksiğim var ama kaynak tükendi maalesef .Onlar için biraz para toplamam lazım(Chiptuning,ledli stop,spoiler ve arka tampon eki) Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler
Mod Listem
Momo Corse 16" Jant ,195/45/16 Nankang NS2 hız lastikleri , Momo T2000 paspas seti , Özel yapım tampon , Junyan Angel , Mercekli sisler , Mtec 4750K kısa ve uzun ampuller , Sisler Narva beyaz ampul (yakında mtec 4750K olacaklar) , M3 Tip ayna ,kapı çıtaları,kapı kolları,ayna, ön ve arka tampon boyandı , Navitech 8600MDT double din mp3,divx çalar , Sony 17CM hoparlör.Aklıma bunlar geldi şimdilik.
Mod Listem
Momo Corse 16" Jant ,195/45/16 Nankang NS2 hız lastikleri , Momo T2000 paspas seti , Özel yapım tampon , Junyan Angel , Mercekli sisler , Mtec 4750K kısa ve uzun ampuller , Sisler Narva beyaz ampul (yakında mtec 4750K olacaklar) , M3 Tip ayna ,kapı çıtaları,kapı kolları,ayna, ön ve arka tampon boyandı , Navitech 8600MDT double din mp3,divx çalar , Sony 17CM hoparlör.Aklıma bunlar geldi şimdilik.
Son düzenleme: