Red Corsa C - By Karakas

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.Yorumlar ile uğraşlarımın amacına ulaştğını düşünüyorum.Ben zaten beğenmiştim,ama olumlu yorumlar ile şevkim dahada arttı...

araban şimdi kendini göstermiş çok güzel duruyor maşallah ama ön tanpondaki opel anleminin yerine siyah ızgara yaptırsaydın daha güzel durabilirdi ama o jantların çok güzel kazasız belasız ve cezasız :)

araban şimdi kendini göstermiş çok güzel duruyor maşallah ama ön tanpondaki opel anleminin yerine siyah ızgara yaptırsaydın daha güzel durabilirdi ama o jantların çok güzel kazasız belasız ve cezasız :)

Valla polis gördüğüm yerde en sola kaçıyorum :) , Nikelajı folyo ile kaplayacağım bakalım olacak mı ? Hafta sonu biraz daha işim var gibi araçla.Bakalım daha hoş görünmesi için çalışayım ben :rolleyes:

Kolay çıkarabildinmi çıtayı ? Folyoyu nereden buldun ? Ne diye aldın ? Folyo işlemini nasıl yaptın ?

cıtayı cıkarmıyorsun üstünden calışıyorsun,folyoyu reklamcılardan alabilirsin,siyah yada hangi rengini istersen onu al,yapması çok kolay opel anlemini sil üstüne yapıştır zaten folyo 5 ytl tutmaz bile :good:

öncelikle aracın çok güzel kazasız belasız inşallah :good:
sonra biraz tavsiye ;)

aşağıda resimde belirttiğim yeri tamponu indirdikten sonra siyah folyoyla kaplayabilirsin veya boyaya bilirsin...böylece kötü görünümü engellemiş oluruz :)

tez2hx9.jpg

öncelikle aracın çok güzel kazasız belasız inşallah :good:
sonra biraz tavsiye ;)

aşağıda resimde belirttiğim yeri tamponu indirdikten sonra siyah folyoyla kaplayabilirsin veya boyaya bilirsin...böylece kötü görünümü engellemiş oluruz :)

tez2hx9.jpg

Şu an resimleri göremiyorum.Firma içinde yasak.ama dediğin yeri anladım.Müsait bir zamanda düşünüyorum bende ama bu aralar yapamam.Xenon taktıracağım zaman yapacağm.Öneri için teşekkürler...

maşallah çok tatlı olmuş marşpiyel ve arka tampon ekide düşün bence abicim bide angellar da buhar olayı oluyomu son soru yol gösterimi nasıl

maşşallah .çok güzel.güle güle kullan.ince detaylar güzel olmuş.ön ızgaralarada güzel bişey düşünürsen daha güzel olur bence.

Geri