araç temiz gözüküyor ancak 1.6 vectrayı roll'de alırsınız normaldir
Teşekkür ederim
Rıdvan Dilmen bu arabayı efsane yapmıştı
O reklamların olduğu döneme biz yetişemedik ama zamanın efsane arabalarından her ne kadar tutulmasa da
Aslında tutulmamasını anlamıyorum çok çok az yakıyorlar bilinçli kullanıldıklarında.
Bayıldım. Çok diri duruyor.
Teşekkür ederim
efsane bir araçtır bence. Hem motoruyla, hem çizgisiyle hem donanımıyla. O yılları da düşünürsek.
Vectra b konusuna gelince. Ne yazık ki vectra b flash'ın ulaştığı mertebeye henü ulaşamadı ve ulaşamaz da diye düşünüyorum. (fiyat - performans verimliliği anlamında)
Biz 90'lı yıllarda Reno'dan başka arabaya binemezdik..Flash, broadway, concorde, safrane.. Reno gerçekten çok iyi arabalar yapıyordu fakat o da globalleşme rüzgarında çizgisini kaybeden markalardan biri oldu bence...
Teşekkür ederim . Rolling konusunda vectra B nin suçu yok günümüzde ki bir çok arabada elektronik sistemler araç ile aranıza bir şekilde giriyor .
Eski araçlar daha samimi .
Aslında reno halen iyi araçlar yapsa da halk üzerinde eskisi kadar etkili değil .
Halkta geçmişten gelen bir ağız alışkanlığı ile örneğin birim fiyatı 60.000 olan Latitude ve İnsignia kıyaslaması yapılırken insanlar insignia yı tercih ediyor.
Latitude iç kalite olarak ve genişlik konfor açısından bir tık daha üstün olsada karoser olarak sağlam değil .
Renault'un politikası şuan da tamamen Formula 1 odaklı ve Renault Sport araçlarında kaliteden ödün vermiyor . Yalnız son ürettiği modellerde Renault sporttan bir şeyler eklenmeye başlandı .
Opel ve Renault karşılaştırılması fanatikler arasında ölümüne yapılır
İki markanın da olumlu olumsuz bir çok yönü var .
Bir Opel sahibi olmak istesem , kafamda tek model var
2013-14 Astra 1.6 16V 115 Classic Njoy Sedan . Hastayım bunlara . İnsignia da seviyorum .
Eski modellerdense alırım gözüyle baktığım sadece bal köpüğü Astra Bertone Coupe 1.6