Replica Opel Jantları...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ynsak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Senin jantlarının markası ne peki DRaGGeRS ???imza resminde yandan görünüyo ama güzele benziyo arabana yakışmış...

eski arabamda 2 yil replica jant kullandim hic kirilma catlama gibi bi sorun olmadi...

Bende de replica jant var.italya üretimi.200 lere çıkarım.istanbulda kullanıyorum,4 kişi artı yükde oluyor,bir sıkıntı olmadı...çooook memnunum.

mrhba ezgene jantlar çok yakışmış güle güle kullan allah kaza bela vermesin bende uzun zamandır servis dışında opc line orj jantı arıyorum ama bulmak çok zor.jantları ne zamandır kullanıyorsun replica jantlar herhangi bi sorun varmı ayrıca maliyeti yaklaşık ne kadar buluyo? bilgi verirsen sevinirim..

Selam
bu jantlar hakkinda gelisme var mi?
Tsk.

çok düşündüm almayı ama çok ağır jantlar hafif değil

ben bu janttan alıcakdım ama çok ağır diye ustalar tavsiye etmedi yorar dedi yürüyeni zaten aracın 1.6 dedi tam aksine bu çok hafif jantlar varmış onlardan tavsiye etti ustam arabanın gidişinde de çok artısı olur dedi onunda opc replicası yok sanırım..

replica-opel-2504.jpg
bu jantın orjinalini vectra c forumunda hakiki opc sahipleri kullanıyor almanyada araba üstünde de gördüm hatta bu forumuda eklemişdim bence vectraya en çok yakışan jant bu model.

Son düzenleme:
Nerden temin edebiliriz bu replika jantlardan herhangi birini?
Sanirim bir kac arkadas almis forumdan ama hic ses yok?:(

her yerde satılıyor sahibindene gir dolu var markalar kısmından replica yı seç bir çok bayi çıkar ellerinde yoksa bile istediğin modeli sipariş edersin getirtirler.

Geri