Resimdeki Jant Arabama Nasıl Olur Acaba Görüşlerinizi Bekliyorum?

Erkanın yaptığı fatoştandan anlaşılacağı gibi o jantla anca kuş serisi araclara cevirirsin diye düşünüyorum abartısız diyorum senin düşündüğün janttan iki çift takım jant versinler senin jantla değişmem ya arabayı kuş serisaine cevirme derim cokta beyaz seviyorsan kendi jantlarını boyat olsun bitsin ne uğraşıyorsun jantla felan

Erkanın yaptığı fatoştandan anlaşılacağı gibi o jantla anca kuş serisi araclara cevirirsin diye düşünüyorum abartısız diyorum senin düşündüğün janttan iki çift takım jant versinler senin jantla değişmem ya arabayı kuş serisaine cevirme derim cokta beyaz seviyorsan kendi jantlarını boyat olsun bitsin ne uğraşıyorsun jantla felan

fatoş felan ne demek ya ayıp oluyor ortada bir emek var sonuçta.yorum yapacaksan adam gibi yap yada yapma kardeş.

fatoş felan ne demek ya ayıp oluyor ortada bir emek var sonuçta.yorum yapacaksan adam gibi yap yada yapma kardeş.

Kardeş fatoş kısmını yanlış anladın sen. Fotoshop'a esprili bi dille öyle der bazı insanlar. Sizin şahsınıza söylenmiş bir laf yok alınmayın birbirinizi de boşyere kırmayın :)

üzerindekinden daha gzl olur.hatta müthiş olur.renklerimiz aynı.bende spoon alıyorum.ama senınki mükemmel olur ;)

Su an aracinizin uzerindeki jantin markasini ve ebatini ogrenebilirmiyim? bir de lastik olculerini. Bende boyle bir jant ariyordum.cok hosuma gitti. Yardimci olursaniz sevinirim.

Kesinlikle aracın üzerindeki jant daha iyi bence.Beyaz jant aracın rengine güzel yakışır ama bu model aracın kalitesini düşürüyor gibi geldi bana tabi yine de kendi zevkinize kalmış.

sen gzl bi beyaz spoon al hemen tak.bak gözüne ne kadar gzl görüncek..;)

Geri